LTV moderatore trīs mēnešu laikā zaudējusi 20 kilogramus (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas Televīzijas raidījumu vadītāja Ramona Salmiņa skatītājiem ekrānos redzama kā slaida tumšmate. Tomēr, kā izrādās, tā nav bijis vienmēr - vien pirms dažiem gadiem viņa svērusi 80 kilogramus, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Vienā brīdī atskārtu, ka, ieejot veikalā, man vairs neder tas pats izmērs, kas iepriekš. Bija jāizvēlas arvien lielākas drēbes. Attapos 42. izmērā un sāku justies neērti brīžos, kad man, piemēram, nejauši pacēlās uz augšu krekliņš un bija redzams vēders. Esmu 183 centimetrus gara, tāpēc relatīvi lielais svars vizuāli nebija tik pamanāms. Es vienkārši biju daudz masīvāka un lielāka un vairs nejutos apmierināta ar sevi," izdevumam pastāstīja raidījumu vadītāja.

Ar savām pārmaiņām viņa dalījās arī sociālajos tīklos, publiskojot foto, kā izskatījusies iepriekš.

"No 80 uz 61 kilogramu! Lai arī šeit salīdzinājums ar vairāk nekā 9 gadus senu foto, tomēr tas nemaina faktu - svarīgi ir tas, ko un cik daudz mēs ēdam! Ne velti saka - tu esi tas, ko tu ēd!

Kādreiz man “negāja labumā”, nebija arī zināšanu vai vēlmes uzzināt par veselīgu uzturu, līdz ar to ēdu nedomādama visu pēc kārtas un kaut kā nemanot kļuvu “lielāka”!

Pienāca brīdis, kad vairs nejutos ērti un apmierināta ar sevi, kas palīdzēja? Pareizā motivācija/domas, uzturs un sports man palīdzēja atbrīvoties no liekā! Šobrīd viss forši un ļoti, ļoti reti sagribas iebraukt McDonaldā un kādu burgerīti uzēst!" rakstīja Ramona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Salmiņa (@ramona.salmina) on

Lielu nozīmi moderatores dzīvē ieņem arī sports. "Pērn sāku aktīvāk sportot un pamainīju ēdienkarti. Šobrīd uz sporta zāli dodos 3 reizes nedēļā, uzturā nelietoju cukuru, ogļhidrātus, piena produktus un augļus. Kopš pieturos pie keto, pašsajūta tik laba kā vēl nekad! Protams, katram organisms citādāks, tomēr, ja man jautātu, es noteikti rekomendētu pamēģināt kādu laiku."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Salmiņa (@ramona.salmina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Salmiņa (@ramona.salmina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Salmiņa (@ramona.salmina) on

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu