Markus Riva, par spīti fanu parakstītājai petīcijai, tomēr neiekļūs "Supernovas" finālā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Markus Riva
Markus Riva Foto: publicitātes

"Nav Markusa, nav Eirovīzijas!" - ar šādu saukli modes eksperts un blogeris Deniss Ševeļovs uzsāka parakstu vākšanu, lai mūziķis Markus Riva varētu piedalīties "Supernovas" finālā. Diemžēl centieni nav vainagojušies panākumiem. 

Lai arī petīciju parakstījuši vairāk nekā 300 cilvēku, tostarp, vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, žurnālam "Privātā Dzīve" šova "Supernova" producente Ilze Jansone atklāj:

"Petīcija neiespaidos žūrijas lēmumu par fināla dziesmām."

Pats Riva neslēpj, ka  priecātos uzzināt, kā tieši žūrija izvēlējās labākās un finālam piemērotākās dziesmas. "Gribētos, lai tas ir skaidrāks. Man, protams, ir sāpīgi par šo visu. Manī ir liela vēlme pārstāvēt Latviju Eirovīzijā, bet ir lietas, ko pats nevaru ietekmēt," "Privātajai Dzīvei" sāpi neslēpj Riva.

Jau vēstīts, ka šogad Markus Riva nav starp deviņiem finālistiem, kuri cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā". 

Finālā iekļuvuši šādi izpildītāji: Samanta Tīna, ANNNA, Miks Dukurs, Edgars Kreilis, Katrīna Dimanta, «Bad Habits», DRIKSNA, Seleste un Katrīna Bindere.

Šogad "Supernovai" būs tikai viena tiešraide 8. februārī, kad varēs noskaidrot, kurš no pretendentiem dosies uz 65. starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu