Perišičs treniņā salauzis potīti; Tripjēram cirkšņa operācija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivans Peresičs
Ivans Peresičs Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas futbola bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern" pussargs Ivans Perišičs treniņā salauzis potīti, tikmēr Spānijas komandas Madrides "Atletico" aizsargam Kīrenam Tripjēram veikta cirkšņa operācija.

Perišičs, kurš atrodas īrē no Milānas "Inter", labās kājas potīti salauza treniņā, kad cīnījās par bumbu ar "Bayern" jauniegūto Alvaro Odrjozolu.

"Ivans ir lauzis potīti, kas nozīmē, ka paies vismaz četras nedēļas, līdz viss sadzīs. Tikai pēc tam viņš varēs sākt rehabilitāciju," otrdien paziņoja "Bayern" galvenais treneris Hansi Fliks.

Perišičs šajā sezonā laukumā devies kopumā 22 spēlēs, kurās guvis piecus vārtus. 

Toties no savainojuma atkopies uzbrucējs Serže Njabrī un pussargs Kingslijs Komans. Svētdien "Bayern" bundeslīgas līderu cīņā tiksies ar "Leipzig".

Tikmēr Tripjērs jutis diskomfortu vēdera lejasdaļā un viņam veikta cirkšņa operācija. "Atletico" nav noteikusi precīzu atveseļošanās periodu, bet Spānijas mediji lēš, ka tas varētu būt aptuveni viens mēnesis.

Arī Tripjērs šajā sezonā laukumā devies 22 dueļos.

"Atletico" komandai šobrīd ir liels deficīts uzbrukumā, jo savainojumus dziedē Djego Kosta, Alvaro Morata un Žuāu Fēlikss.

Abām komandām tuvākā pusotra mēneša laikā jāaizvada UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēles. "Atletico" 18.februārī un 11.martā tiksies ar "Liverpool", bet "Bayern" 25.februārī un 18.martā mēros spēkus ar Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu