Vaininieks ir atrasts - Porziņģa bijusī komanda atlaiž kluba prezidentu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stīvs Milzs
Stīvs Milzs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Ņujorkas "Knicks", ko kādreiz pārstāvēja arī latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, ir atlaidusi kluba prezidentu Stīvu Milsu, vēsta ESPN apskatnieks Adrians Vodžnarovskis.

Mills Ņujorkas klubā darbojās jau kopš 2013. gada, kad viņš ieņēma viceprezidenta amatu, pēc tam kļūstot par kluba ģenerālmenedžeri. Prezidenta amatu Milss pārņēma 2017. gadā, kad šo pozīciju pameta leģendārais Fils Džeksons.

Tāpat Vodžnarovskis atzīmē, ka absolūta vadības maiņa "Knicks" vienību tomēr nepiemeklēs, jo paredzēts, ka kluba ģenerālmenedžeris Skots Perijs darbu turpinās.

Jau pirms šīs sezonas sākuma "Knicks" prezidents Džims Dolans savai organizācijai mēģināja piesaistīt vienu no līgas labākajiem ģenerālmenedžeriem, "Raptors" čempionvienības "arhitektu" Masaiu Udžiri. 

Vodžnarovskis ziņo, ka "Knicks" galvenais kandidāts vakantajai pozīcijai ir tieši Udžiri. Tiesa, speciālistam ar "Raptors" ir līgums līdz 2020./2021. gada sezonai.

Ņujorkas "Knicks" aizvadītajā dekādē ir bijusi viena no vājākajām komandām un organizācijām kopumā. Pēdējo reizi šim klubam NBA izslēgšanas spēlēs izdevās tikt tālajā 2013. gadā, kad viņi ar Karmelo Entoniju priekšgalā Austrumu konferences pusfinālā atzina Indianas "Pacers" pārākumu.

Tāpat "Knicks" menedžments aizvien biežāk tiek asi kritizēts par aizvadītā gada Kristapa Porziņģa maiņas darījumu

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu