Video ⟩ Vīrietis Salaspilī nozog velosipēdu un vada to 3,5 promiļu reibumā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Šonedēļ Salaspilī kāds vīrietis nolaupīja velosipēdu un vadīja to alkohola reibumā. Aizdomās turamo ātri vien notvēra policisti un atklājās, ka viņš divriteni vadījis 3,5 promiļu reibumā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Valsts policijas Salaspils iecirknī saņēma ziņojumu par velosipēda zādzību. Vīrietis bija atstājis divriteni pie kāda veikala sētas durvīm. Drīz ziņa par šādu notikumu pašā pilsētas centrā sasniedza vietējos pašvaldības policistus.

Video: "Degpunktā" sižets

"Dežurants nekavējoties iesaistīja videonovērošanas centru. Videonovērošanas kamerās tika fiksēts velosipēda novietošanas fakts, kā arī pēc arhīva ierakstu pārskatīšanas tika pamanīta persona, kura ar velosipēdu dodas prom," raidījumam "Degpunktā" atklāja Salaspils pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Sergejs Kapacina.

Tajā brīdī velosipēda meklēšanā tika iesaistīti policisti, kuri, uzklausot video novērošanas centra darbinieku norādes, ātri vien noazagto velosipēdu atrada. Apturētais velosipēda vadītājs policistiem teica, ka viņa divriteni iedevis kaimiņš. 

Pēc ilgākas sarunas likumsargiem izdevās velosipēda vadītāju pieķert melos un kļuva skaidrs, ka vīrietis arī ir meklētais noziedznieks. Uz notikuma vietu tika izsaukti kolēģi, pie kuriem bija vērsies velosipēda īpašnieks.

"Valsts policija ieradās un persona atpazina savu velosipēdu. Šeit svarīgi minēt faktu, ka personas, kas nozaga velosipēdu, to vadīja reibuma stāvoklī. Personai tika konstatētas 3,5 promiļu reibums un tika izsaukta arī ceļu policija, kura arī personu sauca pie atbildības par velosipēda vadīšanu reibuma stāvoklī. Aizturēšanas vietā ieradās arī Salaspils policijas darbinieki, kuri personu aizturēja kriminālprocesa uzsākšanai," atklāja Kapacina.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu