Video Policija Ziepniekkalnā atlauž dzīvokļa durvis, lai palīdzētu nelaimē nonākušai pensionārei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Šonedēļ uz kādu daudzdzīvokļu namu Ziepniekkalnā izsaukumu naktī saņēma policijas darbinieki. Viena no nama iemītniecēm ziņoja par aizdomīgiem trokšņiem kaimiņu miteklī, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

"Sākotnēji policisti sazinājās ar izsaucēju, lai saprastu, no kurienes nāk saucēja balss. Tika noskaidrots, ka dzīvoklis atradās stāvu augstāk. Piezvanot pie durvīm, varēja dzirdēt sievieti, kas sauc pēc palīdzības. Kundze teica, ka ir nokritusi un nevar piecelties," raidījumam "Degpunktā" atklāja RPP Zemgales pārvaldes priekšnieka vietnieks Edgars Bensons-Bukšs.

Lai netērētu operatīvo dienestu resursus, inspektori pielietoja teleskopisko steku, lai paši atvērtu mājokļa durvis. Šajā gadījumā tas izrādījies noderīgs, lai atlauztu vaļā durvis.

"Iekļūstot dzīvoklī, darbinieki ieraudzīja, ka vannasistabā uz grīdas sēž kundze. Vēlāk noskaidrojās, ka viņa ir 92 gadus veca. Sieviete paskaidroja, ka ir nokritusi un nespēj piecelties. Līdz ar to pašvaldības policijas darbinieki izsauca mediķus, viņi ieradās un nolēma, ka hospitalizācija nav nepieciešama un sniedza medicīnisko palīdzību," sacīja policijas pārstāvis.

"Lai kundzei sniegtu atbalstu, policija sazinājās ar viņas radinieci. Vēl par notikušo tika informēts dežurējošais prokurors un Valsts policijas darbinieks, ņemot vērā, ka tika uzlauztas durvis,” situāciju komentēja Bensons-Bukšs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu