ESPN: Šonakt NBA noticis apjomīgākais maiņas darījums kopš 2000. gada

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Klints Kapela
Klints Kapela Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas "Rockets", Atlantas "Hawks", Minesotas "Timberwolves" un Denveras "Nuggets" komandas veikušas maiņas darījumu ar 12 spēlētājiem un vairākām draftu izvēlēm, ziņo ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Maiņas darījumā "Rockets" komandā nonācis Roberts Kovingtons un Džordans Bels, uz "Hawks" pārcēlies Klints Kapela un Nene Ilariu, "Timberwolves" komandā turpmāk spēlēs Huans Ernangomess, Evans Tērners un Džeredzs Vanderbilts, bet "Nuggets" pārstāvēs Džeralds Grīns, Noā Vonlehs, Šabazs Napjērs un Keitā Batess-Diops.

Darījuma ietvaros "Timberwolves" no "Hawks" saņems šī gada drafta pirmās kārtas izvēli, bet "Nuggets" šo iespēju dabūs no "Rockets".

Zināmākie no darījumā iesaistītajiem basketbolistiem ir Kovingtons un Kapela. 29 gadus vecais Kovingtons šajā sezonā vidēji guvis 12,8 punktus, izcīnījis 6,0 atlēkušās bumbas un realizējis 2,3 tālmetienus.

Savukārt 25 gadus vecais Kapela caurmērā guvis 13,9 punktus un izcīnīji 13,8 bumbas zem groziem. Šogad Kapelas alga ir 14,9 miljoni ASV dolāru, bet nākamajos gados tai jāpieaug.

Kā ziņo ESPN žurnālists Bobijs Markss, šis 12 spēlētāju darījums ir lielākais NBA kopš 2000.gada, kad Patriks Jūings no Ņujorkas "Knicks" nonāca Sietlas "SuperSonics" komandā.

NBA darījumi noslēgsies ceturtdien plkst.22 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu