UFC čempions pēc karjeras beigām vēlas kļūt par laulību konsultantu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kamaru Usmans
Kamaru Usmans Foto: Reuters/ScanPix

UFC čempions svara kategorijā līdz 77 kilogramiem šobrīd ir Kamaru Usmans. Sarunā ar slaveno Džo Roganu nigērietis pastāstīja arī par saviem plāniem pēc cīkstoņa karjeras beigām.

Spriežot pēc Usmana izteikumiem, tuvākajā nākotnē viņš vēl nevēlas aiziet no cīņu sporta. Nigērietis ir apgalvojis, ka viņa mērķis cīkstoņa karjeras laikā ir nopelnīt 250 miljonus ASV dolāru (226,42 miljoni eiro). Šāda mērķa izpildei, visticamāk, vēl būs vajadzīgs ievērojams laiks, bet Usmanam jau ir plāns nākotnei pēc cīkstoņa gaitu noslēgšanas.

Usmans Roganam atklājis, ka viņš kādu dienu vēloties kļūt par laulību konsultantu. Konfliktu risināšana gan ietu pretrunā ar nigērieša šī brīža profesiju, bet cīkstonis uzskata, ka viņam ir nepieciešamās īpašības.

"Gribu kļūt par laulību konsultantu. Manuprāt, vienmēr esmu spējis uz konfliktiem paskatīties no malas un sniegt padomu. To jau šobrīd daru ar saviem draugiem," minējis Usmans.

"Vēlos būt jebkāda veida konsultants. Kad atstāšu šo zemi, gribu, lai tā ir labāka nekā tā bija, kad es tajā ienācu," tēlaini izteicies Usmans.

Citu cilvēku problēmu risināšanai vēl būs jāpagaida, jo šobrīd aizvien reālāks šķiet Usmana duelis ar UFC "slikto puisi" Horhi Masvidalu. Abi cīkstoņi jau paspēja apmainīties ar apvainojumiem pirms slavenā "Super Bowl".

Abi cīkstoņi savas pēdējās cīņas aizvadīja aptuveni vienā laika periodā - Masvidals aizvadītā gada otrajā novembrī uzveica Neitu Diazu, bet Usmans 15. decembrī piektajā raundā spēja apturēt Kolbiju Kovingtonu. Līdz ar to abu sportistu "grafiks" atļauj viņu nākošajā cīņā oktagonā iziet tieši vienam pret otru.

Usmans savas karjeras laikā ir izcīnījis 16 uzvaras, piedzīvojot vienu neveiksmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu