Kobe Braients bija ieplānojis iesaistīties šī gada NBA "danku" konkursā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients un Dvaits Hovards
Kobe Braients un Dvaits Hovards Foto: AP/Scanpix

Traģiskajā helikoptera avārijā bojā gājušais Kobe Braients esot plānojis palīdzēt bijušajam komandas biedram Dvaitam Hovardam šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "danku" konkursā, vēsta "New York Post".

Hovards jau pirms Braienta traģiskās bojāejas 26. janvārī izteicās, ka "danku" konkursā viņam varētu palīdzēt leģendārais aizsargs, ar kuru viņi bija komandas biedri 2012./2013. gada sezonā.

Tagad "Lakers" centra spēlētājs ir atklājis, ka Braients tik tiešām bija piekritis ierasties Čikāgā, lai asistētu kādā no Hovarda mēģinājumiem "danku" konkursā.

Hovards reportieriem atklājis, ka viņš ir bijis satriekts par Braienta nāvi un fakts, ka mediju vidē viņš un Braients tika attēloti kā ienaidnieki esot aplams.

"Daudzi no jums domāja, ka mēs ar Kobi viens otru ienīstam. Bija mirkļi, kad mēs viens otru vienkārši nesapratām. Diemžēl man neizdevās viņam pateikt, cik ļoti novērtēju laiku, ko pavadījām vienā komandā," izteicies "Lakers" centra spēlētājs.

"Grūti aprakstīt manas sajūtas par notikušo. Nekad nebūtu iedomājies, ka redzēšu kādu no saviem komandas biedriem aizejam tik agrā vecumā. Tas mani satrieca," turpinājis spēlētājs.

Šī gada NBA "danku" konkursā konkurenci Hovardam sastādīs Deriks Džounss juniors no Maiami "Heat", Pats Konnatons no Milvoki "Bucks" un Ārons Gordons no Orlando "Magic".

Hovards savas karjeras laikā ir piedalījies trīs "danku" konkursos - 2007., 2008. un 2009. gadā. Vienu reizi "Lakers" centram ir izdevies arī triumfēt šajā konkursā. Viņš to paveica 2008. gadā, pārstāvot Orlando "Magic".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu