Līgas zvaigznes un lieliski snaiperi. Kas tālmetienu konkursā sagaida Dāvi Bertānu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raksta turpinājums
NBA 2020. gada trīspunktu konkursa dalībnieki
NBA 2020. gada trīspunktu konkursa dalībnieki Foto: AP, EPA, Reuters, AFP/ Scanpix/ Apollo kolāža

Dāvis Bertāns ir izvēlēts dalībai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) trīspunktu konkursā. Lai gan Bertāns šajā notikumā pavisam noteikti ir pelnījis piedalīties, arī starp viņa pretiniekiem ir atrodami lieliski snaiperi un "skaļi" uzvārdi.

Bertāns šajā sezonā no 336 izpildītajiem tālmetieniem realizējis 144 jeb 42,9%, kas līgā dod dalītu desmito vietu. Šī būs pirmā reize, kad latvietis ir nopelnījis biļeti uz slaveno konkursu. Bertāna pretinieku vidū ir atrodami gan šī pasākuma veterāni, gan arī debitanti.

Latviešu snaiperim šajā konkursā būs ne tikai jāpielāgojas trīspunktu konkursam kopumā, bet arī jauniem noteikumiem. Ierasto 25 metienu vietā būs jāizdara 27 raidījumus pa grozu, jo klāt nākuši divi metieni no 1,8 metriem aiz tālmetiena līnijas. Šo raidījumu vērtība būs trīs punkti. Tāpat konkursa dalībniekiem, lai izdarītu visus metienus, ierasto 60 sekunžu vietā būs 70 sekundes.

Kas ir septiņi spēlētāji, kuri ar latvieti sacentīsies par labākā snaipera godu?Portāls "Apollo" piedāvā iepazīties ar Bertāna trīspunktu konkursa pretinieku rezumē.

Piezīme - rakstā ir pieminēta aktuālā statistika pēc 5. februāra nakts spēlēm.

Raksta turpinājums
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu