Uzņēmums piedāvā darbu ar 38 tūkstošus mārciņu lielu algu par seksa rotaļlietu testēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Kāds internetuzņēmums publiskoja darba sludinājumu, kurā meklē intīmo pakalpojumu klientu nodaļas vadītāju, kurš klientiem sniegs padomus par seksa rotaļlietu lietošanu. 

Uzņēmums OnBuy.com vēlas nolīgt kādu, kam tiks maksāta 38 tūkstošu mārciņu liela alga par seksa rotaļlietu testēšanu un to ieteikšanu citiem. 

Kā atzīmē uzņēmums, labā ziņa ir tā, lai pretendētu darbam, kandidātam uz izvirzīto amatu nav nepieciešams būt ar seksa terapeita izglītību.

Sludinājumā teikts, ka kandidātam būs jāuzklausa cilvēki, kuri sūdzas par viņu seksuālajām problēmām un jāspēj attālināti atbildēt uz viņu jautājumiem. 

Par darbu personai tiks maksāta 38 tūkstošu mārciņu liela alga gadā, turklāt tā katru mēnesi saņems intīmo preču atlasi, lai ar tām iepazītos un izmēģinātu, vēlāk iesakot tās citiem.

Uzņēmums atklāja, ka viņi katru mēnesi no pircējiem saņem vairāk nekā 500 jautājumu, un daudzi vēlas saņemt padomus par rotaļlietu izmantošanu. Bieži uzdotie jautājumi ietver to, kā no rotaļlietām gūt maksimālu baudu, kā arī lūdz pēc rekomendācijām, ar kurām citām seksa rotaļlietām tās var apvienot. 

Darba sludinājumā minēts, ka kandidātam jābūt pieredzei ar seksu saistīto izstrādājumos, turklāt viņam jābūt izcilām klientu apkalpošanas prasmēm. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu