Video ⟩ Jaunietis Salaspilī atzīstas policijai, ka vadījis auto un lietojis marihuānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Šonedēļ Salaspilī policistu uzmanību pievērsa kāda automašīna "Seat", kuras šoferis manāmi kaut kur steidzās. Apturot auto jaunietim nebija līdzi ne tiesību, ne personu apliecinošu dokumentu, bet vēlāk atklājās, ka puisis lietojis marihuānu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Darba dienas naktī Salaspils policisti pilsētas ielās sastapušies ar automašīnu “Seat”, kas piesaistījusi policistu uzmanību, jo auto nedega viens no aizmugurējiem lukturiem, turklāt šoferis, acīmredzami, bija kaut kur steidzies.

Video: "Degpunktā" sižets

"Sākotnēji automašīnas vadītājs nepakļāvās policistu lūgumam apturēt auto un turpināja kustību. Viņš iebrauca maksas autostāvvietā un tur apstājas," raidījumam "Degpunktā" atklāja Salaspils pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Sergejs Kapacina.

Policisti lūdza autovadītāju uzrādīt personu apliecinošus dokumentus un autovadītāja apliecību, taču šoferis norādīja, ka tādu viņam nav. Likumsargi aicināja vīrieti doties līdzi viņiem uz savu auto. Policisti pasnieguši alkometru, tomēr tas uzrādījis, ka šoferis nav lietojis grādīgos dzērienus. Jauneklis acīmredzami nervozējis un policisti turpināja viņa nopratināšanu.

"Galu galā transportlīdzekļa vadītājs atzinās, ka ir lietojis marihuānu. Notikuma vietā tika izsaukta ceļu policija un pārkāpējs un viņa spēkrats tika nodots viņu gādībā," sacīja Kapacina.

Ja medicīniskajā ekspertīzē apstiprināsies jaunieša teiktais, tad šis izbrauciens tālāk tiks risināts tiesas procesa laikā. Turklāt, par legālu auto vadīšanu viņš varēs aizmirst vēl uz daudziem gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu