Video ⟩ Markus Riva kā eksperts viesojas Malahova šovā un apspriež nepatīkamu atgadījumu klubā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju mūziķis Markus Riva viesojās slavenā Krievijas televīzijas raidījumu vadītāja Andreja Malahova šovā ”Прямой эфир”, kurā caur sarunām tiek risinātas dažādas problēmas. 

Jaunākajā raidījumā tika apspriests gadījums ar 18 gadus veco Liānu, kura apgalvoja, ka naktsklubā tikusi sazāļota. Viņa neatceras neko, kas ar viņu noticis - pēc notikušā internetā tika izplatīts video, kurā viņa puskaila dejo uz bāra letes, ļaujot kluba apmeklētājiem ar sevi darīt dažādas nepiedienīgas lietas.

Par notikušo izteicās dažādi eksperti - dziedātājs Šura, mūzikas kritiķis Sergejs Sosedovs un citi. Starp viņiem bija arī Riva, pie kura vērsās Malahovs, lai noskaidrotu vairākas tendences, kas dominē Eiropas klubos. Mākslinieks atbildēja, ka Eiropā cilvēki izklaidējas dažādos veidos - gan ar alkoholu, gan bez tā, tomēr šādus gadījumus viņš nav piedzīvojis. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Portālam  "RUS TVNET" mūziķa pārstāve skaidroja, ka viņš vairākkārt ticis aicināts uz raidījumu, taču šoreiz tajā viesojies pirmo reizi. 

Malahovs Rivu uzaicināja uz šovu kā ekspertu, lai runātu arī par mentalitātes un kultūras atšķirībām. 

"Markus zināja, ka tiks apspriests vienas meitenes konkrētais stāsts. Viņa attieksme pret šo situāciju ir divējāda - no vienas puses, pēc viņa teiktā, katrs ir atbildīgs par savu rīcību. No otras puses, kad viņš ieraudzīja to mazo meiteni, kura sirsnīgi pārdzīvo, protams, ka viņš reaģēja ar līdzjūtību, jo visi var kļūdīties," portālam skaidroja Rivas PR pārstāve. 

Tāpat Rivam esot bijis sarežģīti, ka šovā jādala mikrofons ar pārējiem ekspertiem, kuri centās viens otru pārbļaut un runāt vienlaikus. Kā norādīja Riva, latvieši ir pieraduši noklausīties sarunu biedru un tikai tad runāt, nevis pārtraukt otru pusvārdā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu