Par teikto ir jāatbild - UFC cīkstonis uz neierastu boksa cīņu izaicina slaveno reperi "50 Cent"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
 "50 Cent" un Kolbijs Kovingtons
"50 Cent" un Kolbijs Kovingtons Foto: Ap, AFP/ Scanpix/ Apollo kolāža

UFC cīkstonis Kolbijs Kovingtons jauktās cīņas mākslas (MMA) fanu aprindās ir pazīstams kā skandalozs un skaļš cīkstonis. Šoreiz amerikānis nācis klajā ar īpatnēju izaicinājumu slavenajam reperim "50 Cent".

MMA raidījumā "Ariel Helwani show" uz sarunu nesen tika uzaicināts tieši skandalozais Kovingtons. Cīkstonis atskatījās uz savu pēdējo cīņu, kā arī izaicināja Kērtisu Džeimsu Džeksonu jeb "50 Cent" uz boksa maču.

Jautāts par to, ko viņam nodarījis "50 Cent", Kovingtons atbildēja, ka viņam nav paticis mūziķa aizvainojošais ieraksts "Instagram" kontā, kā arī citi repera izteikumi Kovingtona virzienā.

"Uzreiz pēc manas cīņas ar Usmanu viņš sāka "mētāties" ar apvainojumiem, publicēt ierakstus "Instagram" kontā. Esmu gatavs aizvadīt slavenību boksa maču ar viņu," izaicinājumu slavenajam "50 Cent" metis Kovingtons.

Tāpat cīkstonis piedāvā noteikumus, kas ierobežotu, viņa nenoliedzamo pārākumu cīņu sportā. "Sasiešu vienu roku aiz savas muguras un aizvadīšu cīņu ar "50 cent". Tāpat esmu gatavs galdā likt arī miljonu dolāru. Protams, uzvarēto naudu ziedotu armijniekiem, jo viņi rūpējas par mūsu drošību un to ir pelnījuši," izteicies UFC cīkstonis, kurš arī piebilda, ka reperis varēšot arī izvēlēties, kuru no rokām Kovingtons nedrīkstētu izmantot.

Visticamāk, MMA faniem šādu dueli neizdosies sagaidīt, bet nav šaubu, ka drīzumā atbildi varētu sagaidīt arī no paša repera, kurš jau iepriekš ir iesaistījies konfliktos ar tādiem slaveniem MMA cīkstoņiem kā Konoru Makgregoru un Kvintonu Džeksonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu