Zodiaka vīrieši, kuri izturas pret savām sievām kā pret kalponēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ideālās attiecībās valda līdzsvars - katrs no partneriem zina, kā var uzlabot kopdzīvi un rīkojas, lai tā arī notiktu. Tiesa, dažkārt sadzīve nav tik harmoniska, un partneri sāk emocionāli izmantot vai manipulēt ar savu dzīvesbiedri, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šajā ugunīgajā Zodiaka zīmē dzimušie kungi bieži vien ir apveltīti ar valdonīgu raksturu un iemieso sevī spilgtākos stereotipus par vīrišķību. Šie kungi nereti mēdz "aizbāzt muti" savām mīļotajām un izturēties tā, it kā svars būtu tikai viņu domām. Viņi nereti savā vēlmē dominēt pār partneri kļūst pat seksistiski un diskriminējoši, liekot savām partnerēm tēlot paklausīgas mājsaimnieces.

Svari

Komunikablie un gaisīgie Svaru zīmes pārstāvji ir romantiski, maigi un rūpju pilni, taču dažkārt šīs pozitīvās rakstura iezīmes traucē viņiem izveidot veselīgas attiecības. Svaru zīmē dzimušie regulāri tiecas izglābt savas sirdsdāmas no jebkurām problēmām, taču pēc laika nobīstas par atbildību. Rezultātā dāmas neatrisina savas bēdas, turklāt ir spiestas nemitīgi pārliecināt savu vīrieti vēl arī par viņa lēmumiem, kas kopumā rada līdzatkarīgas attiecības.

Mežāzis

Šie ir čaklākie no Zodiaka pārstāvjiem - lai arī, no vienas puses, šo vīriešu izredzētajām nevajadzēs uztraukties par stabilu rītdienu, jāsaka, ka šie kungi nav gluži romantiskākie Zodiaka pārstāvji - viņu ieskatā ziedi un tamlīdzīgi uzmanības apliecinājumi ir parasta naudas tērēšanu. Šo kungu galvenā prioritāte parasti ir darbs, kas nozīmē, ka visi mājsaimniecības un ģimenes jautājumi tiek atstāti tikai uz sievietes pleciem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu