Vairākas pašmāju slavenības filmējušās seriāla "Radiņi" otrajā sezonā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Seriāls “Radiņi” ar 3. sezonu jau 10. februārī atgriezīsies kanālā TV3, lai katru pirmdienas vakaru plkst. 21:05 ar smiekliem un pārpratumiem pilnu humoru priecētu skatītājus. 

Jaunajā seriāla sezonā sagaidāmi aizraujoši, amizanti un pārpratumiem pilni notikumi – vecvecāku cīņa turpināsies ne vien par mazmeitiņas uzmanību, bet arī par ietekmi starp viesu namiem – kura bizness izrādīsies veiksmīgāks? Piedzīvosim gan īpaši līksmus brīžus - vecvecāku Rasmas un Gunta (Zane Burnicka un Normunds Laizāns) kāzas, gan amizantas atgriešanās – viesnīcā ieradīsies kaimiņš Jančuks (Aldis Siliņš), kurš uzsāks darbu pie Ivara un Venerandas (Juris Hiršs un Ilze Pukinska) viesu namā un iekulsies arvien jaunās nepatikšanās, līdz viņa sirdī uzjundīs īsta mīlas liesma, satiekot kaimiņieni Brigitu (Māra Mennika).

Sezonas laikā gaidāmas īpaši daudz viesaktieru piedalīšanās – dziedātāja Samanta Tīna, aktieri Mārtiņš Počs, Olga Dreģe, Jānis Kirmuška, Niklāvs Kurpnieks, Lauris Subatnieks, Pauls Iklāvs, Māris Bezmers un Rihards Rudāk un citi!

Viesaktieru lomas būs visdažādākās – kāds būs bandīts, kāds vietējais reketieris, kādam paveiksies būt Ivara (Jura Hirša) armijas biedram.

Kā vecvecākiem izdosies sadzīvot, lai neciestu nedz attiecības, nedz bizness? Skaties jau no 10. februāra plkst. 21.05 kanālā TV3!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu