Pidžama un ruļļi matos: Samanta Tīna TV ēterā izpilda “Supernovas” dziesmu kā tikko pamodusies (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju dziedātāja Samanta Tīna 5. februāra rītā sagādāja pārsteigumu "Rīta Panorāmas" vadītājiem un skatītājiem, "Supernovas" dziesmu "Like Me" izpildot sev neierastā tēlā.

Viņa TV ekrānos bija redzama tērpusies garā, ērtā pidžamā un ar ruļļiem matos. "Nu, atvainojos visiem skatītājiem, es arī esmu tikai sieviete, un es, godīgi sakot, nepaspēju piecelties laicīgi un sataisīties. Nu, nesanāca. Ir, tā, kā ir, bet es arī esmu tikai cilvēks," paziņoja Samanta.

Pēc neilga brīža studijā ieradās arī Tīnas fona dziedātājas, kuras bija tērpušās pidžamās un halātos.

Kā ziņots, jau šajā sestdienā tiks noskaidrots LTV konkursa "Supernova 2020" uzvarētājs, kurš pārstāvēs mūsu valsti 65. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kurš šogad notiks Nīderlandes pilsētā Roterdamā. Bukmeikeri visaugstāk ar koeficientu 3.80 jeb 26% pagaidām vērtē LNT muzikālā realitātes šova "O!Kartes Akadēmija" konkursantes Samantas Tīnas uzvaras iespējamību.

Jau ziņots, ka līdz šim konkursa dalībniekus finālā vērtēja gan TV skatītāji, gan žūrija, bet šogad visu noteiks tieši skatītāju balsojums.

Šogad 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā piedalīsies 41 dalībvalsts. Pirms nedēļas Roterdamā notikušajā izlozē tapa zināms, ka Latvija piedalīsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā. Par vietu finālā šajā pusfinālā cīnīsies arī Igaunija, Dānija, Austrija, Šveice, Somija, Moldova, Sanmarino, Serbija, Islande, Čehija, Grieķija, Bulgārija, Armēnija, Gruzija, Portugāle un Albānija.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu