Paula Freimane uzskatāmi parāda, kā pēdējos gados mainījies viņas svars (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa trenere Paula Freimane nekad nav slēpusi, ka sportot sākusi vien pirms pāris gadiem. Nu viņa saviem faniem pavisam uzskatāmi parādīja, kā viņas izskats mainījies šo gadu laiku. 

Vietnē "Instagram" īsajos stāstiņos, kas pazūd pēc 24 stundām, Freimane publiskoja vairākas fotogrāfijas, sākot ar 2013. gadu un beidzot ar 2020 gadu.

Pēc publicētās informācijas ir skaidrs, ka Paula sākusi sportot 2013. gadā un tolaik svērusi 73 kilogramus.

Jau nākamgad trenerei izdevies sasniegt 58 kilogramu svaru. "Es veicu tikai kardio treniņus. Tobrīd biju nobijusies no svariem un normāliem svaru zāles treniņiem," pie foto piebilda fitnesa daiļava.

Īsi pēc tam, līdz pat 2015. gadam, Paulai izdevās zaudēt vēl divus kilogramus. "Es sāku cilāt svarus! Es joprojām veicu dažus kardio treniņus, taču lielākoties tā bija svarcelšana. Man tolaik bija 0 izmēra pēcpuse un 0 spēks."

Foto: Instagram/ paolafreeman

Pēc tam, 2015.-2016. gadā, Paula svērusi 62 kilogramus. Savukārt 2017. gadā svars pieaudzis līdz 63 kilogramiem. 

2018. gadā fitnesa trenere svērusi jau 66 kilogramus. "Šeit man sākās veselības problēmas, par kurām nekad neesmu runājusi ar jums. Man nācās lietot medikamentus, kuru dēļ man turējās visu laiku kādi 3-4 kilogrami klāt."

Foto: Instagram/ paolafreeman

 2019. gadā Paulas svars bijis 67 kilogrami. 

Šis gads fitnesa trenerei sācies uz labākas nots, jo nu viņai izdevies zaudēt vairākus kilogramus - tagad viņa sver 62 kilogramus. 

"Seši mēneši kopš nelietoju medikamentus un esmu atpakaļ savā normālajā svarā. Nav nekādas badošanās vai 10 stundu nedēļā kardio, kā daudzi domā, jo diēta un treniņi šeit ir tādi paši, kā 2019. gadā," rakstīja Paula.

Foto: Instagram/ paolafreeman

Turpmākajos video viņa uzsvēra, ka cilvēka svaru var ļoti ietekmēt dažādu medikamentu lietošana, pastāstot par pieredzi ar kādu klienti, kurai hormonālās kontracepcijas dēļ nav izdevies zaudēt liekos kilogramus.  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu