Linda Abu Meri komentē Hosama bijušās sievas neviennozīmīgo tvītu (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

LTV "Rīta Panorāmas" moderatore Linda Abu Meri intervijā žurnālam "Una" skaidro, vai viņu mulsina viņas vīra, gastroenterologa Hosama iepriekšējā attiecību pieredze. 

Atgādinām, ka dienā, kad presē parādījās ziņa par Hosama Abu Meri attiecībām ar "Rīta Panorāmas" moderatori, Hosama bijusī sieva, uzņēmēja Linda Mūrniece vietnē "Twitter" publiskoja filozofisku atklāsmi par attiecībām, iespējams, atsaucoties uz bijušo mīļoto vīrieti.

"(Nopūšas.) Ko es varu teikt? Cilvēks ir brīvs runāt to, ko viņš grib runāt, un, ja pēc tam viņš jūtas labāk, tad man prieks, ka viņš jūtas labāk," tagad žurnālam "Una" par tvītu izteicās Hosama tagadējā sieva. 

"Mana pašpārliecinātība laikam ir kā zilonis! (Smejas.) Protams, es zinu, ka Hosams bijis precējies vairākas reizes atšķirībā no manis un šīs laulības nav izdevušās. Tāpēc teicu — nenosodu cilvēkus, kas precas vairākas reizes. Ja neizdodas, tad neizdodas — nav jāmokās," piebilst viņa.

Vaicājot, vai viņa nav izjutusi diskomfortu vārda un uzvārda sakritības dēļ (kā zināms, Hosama iepriekšējo sievu arī sauca Linda Abu Meri), Linda atbildēja:

"Nenoliegšu, ka sākumā man šī vārda un uzvārda sakritība likās jokaina, bet ko mēs varam darīt? Linda ir populārs vārds. Kad mācījos vidusskolā, mums klasē bija trīs Lindas, trīs Daces un trīs Kristīnes. Vārdi mēdz atkārtoties. Man tas netraucē un neliek justies slikti."

Kā zināms, Linda un Hosams iepazinās 2013. gadā, taču abi "saskatījās" vien 2017. gada nogalē intervijas laikā "Rīta Panorāmā".

Linda un Hosams apprecējās pērn augustā. Hosamam šīs ir trešās laulības, bet Lindai - pirmās.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu