ASV vēstniecības teritorijā Indijā izvarota piecgadīga meitenīte (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Cilvēki Indijā protestē pret seksuālo vardarbību.
Cilvēki Indijā protestē pret seksuālo vardarbību. Foto: AFP/SCANPIX

25 gadus vecs vīrietis Indijā arestēts par piecgadīgas meitenītes izvarošanu ASV vēstniecības teritorijā, vēsta raidsabiedrība BBC.

Vīrietis tika arestēts svētdien, 2. februārī, pēc vecāku iesnieguma policijai. Meitenītei uzbrukts iepriekšējās dienās rītā. Ārsti apstiprinājuši, ka viņa tikusi izvarota.

Upures ģimene dzīvo vēstniecības teritorijā, kur viņas tēvs strādā apsaimniekošanas nodaļa. Apsūdzētais vīrietis nav vēstniecības darbinieks, bet dzīvo tās teritorijā pie vecākiem, jo viņa tēvs tajā strādā.

Vairāk nekā 11 hektārus lielais komplekss atrodas prestižā Deli rajonā, kur atrodas vairākas vēstniecības un komisariāti. 

The US embassy is located in Chanakyapuri, a smart diplomatic enclave in central Delhi which is home to several embassies and high commissions. Tas tiek rūpīgi apsargāts un tajā tiek nodarbināti vietējie iedzīvotāji.

Apsūdzētā un upures ģimenes bijušas labi pazīstamas. Izmeklētāji atklāja, ka vīrietis meiteni ievilinājis savā mājā, kad pamanījis viņu spēlējamies ārā. Vīrieša vecāki uzbrukuma laikā nebija mājās.

Atgriezusies mājās, meitene savai mātei pastāstīja par notikušo. Viņa tika nekavējoties nogādāta slimnīcā, kur ārsti apstiprināja, ka viņa ir izvarota.

2018. gadā Indijas valdība nolēma, ka bērnu izvarotājiem tiks piespriesti nāvessodi. Statistika valstī liecina, ka katras ceturtās izvarošanas upuris ir bērns, un 94% gadījumu upuris ir pazinis uzbrucēju.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu