Porziņģa nav savainoto sarakstā pirms nākamās spēles (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis pēc deguna lūzuma nav iekļauts savainoto spēlētāju sarakstā pirms piektdienas spēles viesos ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards", savā "Twitter" kontā ziņo "The Dallas Morning News" žurnāliste Kelija Kaplane.

Porziņģis nav iekļauts savainoto spēlētāju sarakstā pēc deguna lūzuma iepriekšējā mačā trešdien, kurā basketbolists jau trešo reizi pēc kārtas izcēlās ar vismaz 30 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, Dalasas "Mavericks" mājās ar 107:121 piekāpjoties Memfisas "Grizzlies".

Atšķirībā no Porziņģa spēlē Vašingtonā nevarēs palīdzēt komandas līderis Luka Dončičs, kā arī Sets Karijs problēmu ar kreiso celi dēļ un Hosē Huans Barea kreisās potītes sastiepuma dēļ.

Latvijas basketbolists noslēdzošajā ceturtdaļā cieta sadursmē ar pretinieku, zāles grīdu rotājot asiņu peļķei. Porziņģis pēc atgadījuma kādu laiciņu pavadīja uz rezervistu soliņa, bet vēlāk spēja atgriezties mačā.

Pēcspēles intervijā Porziņģis norādīja, ka viņam ir lauzts deguns, bet spēlē viņš atgriezies, jo juties labi. Ceturtdien basketbolistam bija paredzētas medicīniskās pārbaudes.

"Mavericks" ar 31 uzvaru 51 spēlē Rietumu konferencē ieņem septīto vietu. Sestajā pozīcijā esošajai Oklahomasitijas "Thunder" ir identiska uzvarēto un zaudēto spēļu attiecība.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu