Sestdienas horoskops: 8. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 8. februārim.

AUNS Var gadīties, ka tev nesanāk izpildīt solīto. Darba lietu risināšanu atliec uz tam piemērotāku brīdi. Pavadi brīvdienu kopā ar ģimeni. Centies panākt kompromisu starp savām un bērnu vēlmēm.

VĒRSIS Dari visu, kas vien ienāk prātā, tikai neaizskar darba lietas. Atpūties, iesaistot savās aktivitātēs arī ģimeni! Varbūt apmeklējiet kādu mākslas izstādi, teātra izrādi, galvenais, apgrozieties sabiedrībā!

DVĪŅI Atturies no intrigām. Neesi bargs pret savu atvasi, ja tā pastrādā kādu palaidnību. Šīsdienas galvenais mērķis būtu atslēgties no darba problēmām un vienkārši atpūsties. Droši vari nedaudz pasportot.

VĒZIS Šī nu ir tā diena, kad nav ieteicams darīt to, ko nevēlies. Droši vari izdabāt savām iegribām. Ja rodas vēlme, droši vari ieplānot nelielu izbraukumu pie dabas vai arī ļauties SPA salona vilinājumam.

LAUVA Varbūt pienācis īstais laiks padomāt par sevi. Apmeklē frizieri, kosmetologu, solāriju vai skaistumkopšanas salonu. Vakarā neapspied vēlmi nodoties pilsētas nakts dzīvei. Vienīgi nepārspīlē ar grādīgo!

JAUNAVA Nepārvērt brīvdienu par darba dienu! Arī tev kādreiz ir nepieciešama atpūta. Vislabāk nodoties sportiskām nodarbēm, tās dos lielisku iespēju izvēdināt galvu pēc ikdienas uztraukumiem.

SVARI Velti dienu mājas uzkopšanai. Būs grūti atrast kompromisu starp vēlmēm un reālajām iespējām. Neļauj šā brīža situācijai ietekmēt savu garastāvokli, cīnies ar drūmajām domām!

SKORPIONS Var rasties pēkšņa vēlme mainīt dzīvesvietas interjeru. Taču, pirms skrien pie dizainera vai meklē atbilstošu tapešu veikalu, apdomā, vai jau esošais iekārtojums nav gana labs!

STRĒLNIEKS Ir pienācis īstais laiks apciemot radiniekus. Par ierašanos gan ieteicams iepriekš pabrīdināt mājas saimniekus, lai neradītu neērtas situācijas. Šodien nav ieteicams ilgstoši atrasties pie stūres.

MEŽĀZIS Dažs Mežāzis šodien būs darbos līdz ausīm. Mīļotais cilvēks nebūs apmierināts, ka tu viņam spēj veltīt tik maz laika. Tāpēc vakaru pilnībā izbrīvē otrajai pusītei, uzaicini viņu uz romantiskām vakariņām!

ŪDENSVĪRS Vēlēsies izbaudīt absolūtu neatkarību. Tas gan var īsti neapmierināt mīļoto cilvēku. Tāpēc, ja negribi liekus sarežģījumus attiecībās, mēģini vairāk ieklausīties partnera vajadzībās.

ZIVIS Nav ieteicams peldēt pret straumi, bet gan ļauties notikumu gaitai. Varbūt tevi pārņems šaubas, vai esošais partneris ir tas patiesais un vienīgais. Taču esi drošs - tās būs tikai ātri gaistošas mirkļa šaubas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu