Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

18+ ⟩ Ceļš no biroja krēsla līdz pletnēm. Rīdzinieces Jekaterinas stāsts (10)

Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pavisam iespējams, ka, paejot garām 34 gadus vecajai Jekaterinai no Rīgas, daudzi spilgto sievieti nemaz nepamanītu. Vien daži zina, ka rīdzinieci dēvē arī par Katya Miracle un aiz slēgtām durvīm viņa ir ļoti pieprasīta BDSM fetiša modele, kuras pakalpojumi ir pieprasīti arī ārpus valsts robežām. Ar dāmu, kas šogad otro reizi piedalīsies arī izstādē "Erots", sarunājās portāla RUS TVNET redaktore Raisa Smirnova.

Pagājušajā gadā sieviete sarunā ar portālu stāstīja, ka šajā jomā atradusi sev jaunu baudu nišu. Erotiskās fotosesijas ar laiku ir kļuvušas pierastas un sieviete vēlējusies paplašināt sava redzeslauka robežu. Piedalīties šovā viņu motivējusi ziņkāre, vēlme dažādot savu dzīvi un tikt pāri saviem aizspriedumiem un kompleksiem.

"Mani vienmēr ir piesaistījuši dažādi tērpi un tematikas. Patīk āda, latekss, pletnes un tamlīdzīgas lietas - manuprāt, tajā ir kaut kas patīkams un vilinošs," pirms gada atklājusi Katya. Toreiz viņa vēl ir strādājusi ikdienišķu ofisa darbu, taču jau vēlējās nodarboties ar kaut ko citu. Jāmin, ka tas nav noticis slepenībā - radinieki vienmēr ir zinājuši par dāmas aizraušanos. Pēc pagājušā gada piedalīšanās "Erotā" sieviete pieņēmusi galīgo lēmumu un pametusi savu biroja darbu.

Vai pēc "Erota" saņēmi citus darba piedāvājumus?

Nē, es pati sapratu un sajutu, ka dzīvē kaut kas jāmaina. Nolēmu meklēt darbu ārpus Latvijas robežām. Tagad es atkal esmu meklējumos - jāsaprot, kas ir tā valsts, kurā dzīvot būtu vislabāk.

Tagad es pārsvarā strādāju BDSM jomā, taču neesmu pilnībā atmetusi arī fetiša modeles arodu. Bieži vien dodos uz ārzemēm un vadu privātas sesijas.

Foto:  Katya Miracle

Pastāsti, kas tieši ir BDSM sesijas? Vai tas nozīmē arī intīmas attiecības?

Jāsaprot, ka katram tas ir kaut kas cits - cilvēki neizrāda interesi par lietām, kas nav viņu gaumē. Lauks ir liels un dziļš. BDSM ir subkultūra, tās ir lomu spēles, kurās tiek iesaistīta dinamika starp uzkundzēšanos un pakļaušanos, caur ko ir iespējams lauzt vairākus tabu. Šajā procesā tiek izmantota virkne dažādu pieaugušo rotaļlietu - virves, roku dzelži, kaklasiksnas, klipši, pletnes, kostīmi u.c.

BDSM komūnā valda arī ļoti stingri noteikumi. Par galvenajiem tiek uzskatīti trīs principi - labprātība, saprātīgums un drošība.

Cik maksā šādi pakalpojumi?

Eksistē dažādas slēptas biedrības, kurās iespējams iepazīties ar kustības pamatiem - šādas tikšanās visbiežāk ir bezmaksas. Ja runājam par privātajām sesijām ārzemēs, es labāk atturēšos no atbildes - arī tur, tāpat kā Latvijā, vēl nav beigusies krīze.

Nevaru apgalvot, ka šī darbības sfēra ir viegla - tajā ir gana daudz stresa, jo īpaši ņemot vērā to, ka ne visa sabiedrība pret komūnu attiecas ar sapratni.

Foto:  Katya Miracle

Vai tev nešķiet, ka attieksme pret šādām tēmām pēdējā laikā ir kļuvusi maigāka?

Varbūt daļēji. Katrā gadījumā es cenšos nepievērst pārlieku uzmanību apkārtējo viedoklim - svarīgi, ka pozitīva attieksme valda manu paziņu lokā.

Izklausās, ka Latvijā cilvēkam, kurš ir izlēmis ielūkoties BDSM pasaulē, to ir samērā viegli izdarīt. Kā raugies uz vietējo komūnu?

Man gan jāmin, ka Latvijas komūna mani nesen izslēdza no sava apļa. Tas bija diezgan nepatīkami un nesaprotami. Manā dzimšanas dienā sastrīdējos ar kādu no komūnas meitenēm. Pēcāk man lūdza publiski atvainoties uz ko atbildēju, ka man pašlaik nav ko teikt. Lai arī Rīgā, acīmredzot, ne visi mani uztver pozitīvi, cenšos būt adekvāta un neturēt pārlieku ļaunu prātu. Daudz esmu domājusi un nonākusi pie secinājuma, ka labi vien ir pastāvēt pašai par sevi. Tie ļaudis, kuriem ir interesanta fetišu un BDSM pasaule, tā vai citādāk mani tāpat atrod caur sociālajiem tīkliem un paziņām.

Foto: Jekaterina un Viktors

Kad tikko uzsāku darbību šajā laukā, mans partneris, Viktors, brīdināja, ka nebūs viegli. Jāsamierinās ar mūžīgu kontroli un disciplīnu, ar ko, starp citu, mums ir problēmas arī sabiedrības līmenī.

Mazliet žēl, ka uz "Erota" skatuves šogad attiecās kāpt mans partneris. Viņš mani uzskata par nepietiekami pieredzējušu un es nenoliedzu, ka man vēl ir ko mācīties. Lai nu kā, neizslēdzu, ka mēs tuvākajā nākotnē varētu iepriecināt savus fanus ar jaunu "Latvian BDSM Duo" uzstāšanos.

Foto: Katya Miracle

Kā tev šķiet, vai Latvijā joprojām daudzi baidās atklāt savas seksuālās fantāzijas?

Jā, domāju, ka daudzi kautrējas no savām vēlmēm. Taču viss ir jādara savā laikā - tas attiecas arī uz BDSM pasauli.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu