Astrologs Pāvels Globa atklājis Zodiaka pārstāvjus, kurus februārī gaida kardinālas pārmaiņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa nācis klajā ar astroloģisko prognozi trīs Zodiaka zīmēm, kuru dzīvēs februārī gaidāma "baltā strīpa", vēsta portāls "Postimees".

Gada otrais mēnesis īpaši veiksmīgs izvērtīsies ugunīgajiem un enerģijas pārpilnajiem Auna zīmes pārstāvjiem - Globa šiem cilvēkiem iesaka izveidot savu mērķu un vēlmju karti, lai nezaudētu fokusu uz pašu svarīgāko. Par pārējo parūpēsies zvaigznes un apkārtējie apstākļi. Šis būs ļoti darbīgs laiks - svarīgi skrējienā neaizmirst par tuviniekiem!

Dvīņu zīmes pārstāvjiem šajā mēnesī paveras reta iespēja sākt dzīvi "no baltas lapas", taču no sākuma nāksies tikt galā ar pagātnes problēmām. Astrologs min, ka zem šī zvaigznāja dzimušie februārī sapratīs, cik uzticami ir viņu draugi. Jaunas iepazīšanās ļaus kāpt pa karjeras kāpnēm vai atrast jaunu darba vietu.

Grandiozas pārmaiņas ziemas izskaņā gaidāmas Ūdensvīra zīmes pārstāvju dzīvēs. Pāvels Globa apgalvo, ka galvenais, kas būtu jāsaprot šiem cilvēkiem - viņu bailēm nav nekāda pamata un tās tikai traucē. Bez drosmes nav iespējams piepildīt savus sapņus, tādēļ astrologs iesaka droši doties uz priekšu un ticēt saviem spēkiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu