Zila kleita un tumšas lūpas. Meganas Foksas septiņgadīgā dēla izskats šķeļ interneta viedokļus (4)

Apollo.lv
Aktrise un modele Megana Foksa.
Aktrise un modele Megana Foksa. Foto: Reuters/ScanPix

Meganas Foksas un Braiena Ostina Grīna 7 gadus vecais dēls jau sen esot izpaudis patiku pret sieviešu drēbēm. Uz kādu bērnudārza pasākumu puisēns ieradies paša izvēlētā zilā kleitā un ar tumšā tonī nokrāsotām lūpām.

Paparaci iegūtie pasākuma kadri ir polarizējuši interneta lietotājus. Zēna vecāki atklāj, ka viņš nav vēlējies ierasties ballītē biksēs, tādēļ devis priekšroku zilai kleitai, kas atgādina Elzas tērpu animācijas filmā Ledus sirds. Pretenziju pret izvēlēto tērpu nav bijis arī zēna tēvam - Holivudas aktierim Braienam Ostinam Grīnam. Viņš dēlam palīdzējis apģērbties netālu esošajā automašīnu stāvvietā.

Megana Foksa kādā intervijā atklājusi, ka viņas dēlam ļoti patīkot kleitas - viņš šo apģērba gabalu nēsā ne tikai mājās, bet šādi dodas arī uz skolu, neskatoties uz to, ka viņu par šo izvēli mēdz aizskart vienaudži.

"Viņi esot viņam teikuši, ka puikas nedrīkst nēsāt kleitas un rozā krāsu. Mēs ģimenē mācam viņam būt pašpārliecinātam neskatoties uz to, ko saka pārējie. Nesen viņš ieradās mājās un paziņoja, ka viņam bijis vienalga par apsmieklu, jo viņam ļoti patikusi uzvilktā kleita," minējusi Foksa.

Aktieru ģimenē pašlaik aug trīs zēni un viņu vecāki vairākkārtīgi medijiem ir izteikušies, ka neplāno ierobežot viņu izpausmes brīvību.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu