Populārs TV šovu vadītājs pēc 27 ar sievu laulībā pavadītiem gadiem paziņo, ka ir homoseksuāls (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP

Populāra Lielbritānijas TV personība Filips Šofīlds (57), pēc 27 laulībā pavadītiem gadiem ar sievieti, sociālajos tīklos paziņoja, ka ir homoseksuāls. 

Pēc 27 laulības gadiem ar sievu Stefu viņš atklāja, ka ir "pārcietis iekšēju konfliktu" un tagad ir gatavs "svinēt un lepoties" ar savu seksualitāti, taču šobrīd par jaunām attiecībām nedomā. 

"Ar savas sievas un meitu izturību un atbalstu esmu samierinājies ar faktu, ka esmu gejs. Tas ir kaut kas, kas manās mājās ir izraisījis daudzas sirdi plosošas sarunas. Es esmu precējies ar Stefu gandrīz 27 gadus, un mums ir divas skaistas, pieaugušas meitas - Mollija un Rūbija.

Mana ģimene mani ir turējusi tik tuvu: viņi ir mēģinājuši mani uzmundrināt, piepildīt mani ar laipnību un mīlestību, neskatoties uz viņu pašu neskaidrībām. Tomēr es joprojām nevaru gulēt un man ir bijuši ļoti tumši brīži," iecienītās rīta programmas "This Morning" vadītājs rakstīja sociālajos tīklos.

Par radušos situāciju šovmenis arī runāja savā pārraidē, kolēģiem pastāstot, ka jūt sāpes un apjukumu to sirds sāpju dēļ, ko nodarot savai ģimenei. Ētera laikā, runājot par notiekošo, viņš izplūda asarās. "Stefa ir bijusi lieliska - es viņu tik ļoti mīlu. Viņa ir jaukākā dvēsele, kādu es jebkad esmu saticis."

Sociālajos tīklos Šofīldu metās atbalstīt neskaitāmi daudzas slavenības un fani, slavējot viņu par drosmi pēc tik ilga laika iznākt no skapja. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu