"Es viņa priekšā trīcēju." Ronaldu dzīvesbiedrene stāsta par pirmo tikšanos ar leģendāro futbolistu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džiordžīna Rodrigeza un Krištianu Ronaldu
Džiordžīna Rodrigeza un Krištianu Ronaldu Foto: instagram/georginagio

Džordžīna Rodrigeza un Krištianu Ronaldu ir attiecībās jau vairāk nekā trīs gadus un kopā audzina četrus bērnus. Rodrigeza nesen atklājusi, iemeslus, kuru dēļ Ronaldu iekarojis viņas sirdi, vēsta "The Sun".

Ronaldu ir viens no pasaules labākajiem futbolistiem. Tāpat 187 centimetrus garais atlēts veiksmīgi ir darbojies arī kā apģērbu zīmolu modelis. Portugāļa ārieni ir novērtējuši ne tikai apģērba ražotāji, bet arī viņa dzīvesbiedre Džordžīna.

"Manu uzmanību piesaistīja viņa augums un izskats kopumā," stāstot par pirmo tikšanās reizi, dzīvesbiedra labās īpašības izcēlusi Rodrigeza.

Abi mīlnieki pirmoreiz satikās kādā "Gucci" veikalā, kur Rodrigeza strādāja par konsultanti.

"Es viņa priekšā trīcēju, bet jutu, ka ir parādījusies dzirkstele. Esmu ļoti kautrīga. Varbūt tāpēc arī satraucos, jo manā priekšā bija cilvēks, kurš ar vienu skatienu spēja mani uzrunāt," pirmo tikšanās reizi atminējusies Rodrigeza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always with me ?‍?‍?❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ja spāņu skaistuli sākotnēji piesaistīja Ronaldu izskats, tad viņas uzmanību šo gadu laikā ir noturējusi portugāļu futbolista gādīgā attieksme. "Mūsu attiecību turpinājumā Krištianu mīlestība, rūpes un attieksme noturēja manu uzmanību," turpinājusi Ronaldu dzīvesbiedre.

Rodrigeza ir kļuvusi par regulāru Ronaldu spēļu apmeklētāju. Vispirms spāņu skaistuli futbola spēlēs klātienē regulāri varēja novērot Madridē, kad portugālis pārstāvēja vietējo "Real". Šobrīd Rodrigeza apmeklē Ronaldu spēles Turīnā, jo leģendārais futbolists pārstāv "Juventus" kluba krāsas.

"Viņš ir vienīgais, kurš futbola laukumā mani var ieinteresēt. Man ir paveicies būt visu laiku labākā futbolista dzīvesbiedrei. Viņam līdzi nespēj turēt neviens," Ronaldu futbola prasmes vērtējusi viņa draudzene.

Tāpat Rodrigeza padalījusies ar metodēm, ko pāris izmanto savu bērnu audzināšanā.

"Mēs viņiem mācām neko neuztvert par pašsaprotamu un būt piezemētiem jebkurā dzīves situācijā. Vēlamies, lai viņi nopietni uztvertu visus dzīves aspektus," stāstījusi Rodrigeza. "Mēs gribam, lai viņiem ir vislabākā bērnība un mums izdotos radīt brīnišķīgu ģimeni."

"Gribu, lai mūsu bērni ir galvenie varoņi stāstā par lieliski nodzīvotu dzīvi," noslēgumā izteikusies Rodrigeza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que tengáis días llenos de amor, ahora y siempre... ?✨❤️? ¡Feliz navidad!

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dulces sueños mi lindo ❤️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu