Foto ⟩ Pašmāju slavenības izklaidējas jaunas ballīšu vietas atklāšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Make Art

Ceturtdien, 6. februārī Aristīda Briāna ielā 9A norisinājās jauna sarunu bāra “RŪM” atklāšanas svētki.

Tā īpašnieki, uzņēmēji Ernando Gamarra un Daumants Pabrieža pulcēja ap simts cilvēku. Viņu vidū bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā rakstniece Karīna Račko, Maija Stuģe (dziedātāja Jenny May), simpātiskā hokejista sieva Katrīne Dīķe (Kate no dueta Dvīnes), skaistumkaraliene Katrīna Sauliete, mūziķe Adriana Miglāne, stiliste Dace Bahmane, blogeres Laura Grēviņa un citi. Vakara gaitā viesi tika iepazīstināti ar jaunatklātā sarunu bāra konceptu, atmosfēru un izmeklēto kokteiļu klāstu.

“Sarunu bārs "RŪM" izveidots ar mērķi apmierināt pieaugošās Rīgas bāru auditorijas vēlmes, apvienojot augstu kvalitāti dzērienu un ēdienu piedāvājumā, gaumīgu interjeru un pieejamu cenu. Bārs atvērts kvartālā “Valdemāra pasāža”, kas jau ir ieguvis popularitāti rīdzinieku vidū ar tādām izklaides vietām kā “Piens”, “Fon Stricka Villa”, “Nemiers”, “De Flou”, “Labietis”, tādēļ atšķirīga koncepta bāra ienākšana kvartālā palīdzēs tam piesaistīt jaunu auditoriju," ideju par jauno atpūtas vietu skaidro Ernando.

"RŪM" sarunu bāra dizains ir radīts ar mērķi izveidot apmeklētājiem patīkamu, iedvesmojošu un ērtu vidi sarunām, atpūtai un dzīves baudīšanai. Tas spēj uzņemt 100 viesus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu