LTV: "Wizards" - "Mavericks" spēle Vašingtonā pulcēs vismaz 600 latviešu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns (pa kreisi) un Kristaps Porziņģis.
Dāvis Bertāns (pa kreisi) un Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēle starp Vašingtonas "Wizards" un Dalasas "Mavericks" pulcēs vismaz 600 latviešu, no ASV galvaspilsētas ziņo Latvijas Televīzijas (LTV) žurnālists Raimonds Gekišs.

Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Wizards" sestdien plkst.2 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems "Mavericks" komandu, kuras viens no līderiem ir Kristaps Porziņģis

Tiesa, šobrīd vēl nav zināms, vai pirmo reizi vēsturē vienā NBA spēlē laukumā izies uzreiz trīs latvieši, jo Porziņģim iepriekšējā duelī tika salauzts deguns, bet Pasečņiks nav oficiāli atsaukts no NBA G līgas komandas.

"Tikšanos ar Latvijas basketbolistiem sagaidu kā jebkuru citu spēli. Zinu, ka būs diezgan daudz latviešu, ar kuriem pēc spēles būs jāsatiekas. Tikko bija spēle ar Bruklinas "Nets". Ja Rodions būtu ticis laukumā, tad, protams, tas būtu īpašāks mačs. Cerams gan Anžejs, gan Kristaps varēs spēlēt, tad pirmo reizi vēsturē vienlaicīgi laukumā būs trīs latvieši," sarunā ar LTV stāstīja Bertāns.

"Wizards" ar 17 uzvarām 51 duelī Austrumu konferencē ieņem 11.vietu, bet "Mavericks" ar 31 panākumu tikpat cīņās ir septītā Rietumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu