"Ja man būtu draudzene, es tā nerīkotos." Tūrists Vecrīgas ielās cenšas atrast mīlestību bezpajumtnieces skavās (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roze.Ilustratīvs attēls.
Roze.Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Piektdienas, 7. februāra, rītā, policijas darbinieki videokamerās ievēroja kādu vīrieti, kurš Vecrīgas ielās centās tuvoties vairākām sievietēm. Lai pārbaudītu situāciju, pie viņa devās likumsargi, un pārrunās noskaidrots, ka tūrists no Īrijas tā rīkojies, jo centies atrast draudzeni, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Vīrieša uzrunātās sievietes pēc iespējas ātrāk centušās tikt no viņa prom. Kāda brīdī tūrists uzrunājis kādu bezpajumtnieci, kuru, šķiet, vairāk interesējusi cigarete, tomēr vientuļnieka prātā, izskatījās, bija krietni romantiskākas domas.

Kad arī bezpajumtniece atstāja vīrieti, pie viņa piebrauca policijas busiņš, lai noskaidrotu situāciju.

"Es zvēru pie savas dzīvības, es vienkārši gribu doties mājās," vīrietis sacīja policistiem, solīdams, ka vairs ar nevienu nerunās.

"Ja man būtu draudzene, es ta nerīkotos. Es vienkārši gribu draudzeni," likumsargiem savu motivāciju klāstīja vīrietis. Viņš arī apgalvoja, ka pie visa vainīgs alkohols un, esot skaidrā, viņš ir labs cilvēks.

Veicot pārrunas ar policistiem, noskaidrojās, ka tūristam nav noteikti kādi aizliegumu, viņš var pastāstīt, kur dzīvo, kā arī vīrietis atvainojās un neviens no garāmgājējiem nebija sūdzējies, tādēļ likumsargi ļāva mīlniekam doties mājās.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu