Pasečņiks pirms spēles pret "Mavericks" atsaukts atpakaļ uz NBA

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anžejs Pasečņiks.
Anžejs Pasečņiks. Foto: Washington Wizards/Facebook

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" no NBA G līgas vienības "Capital City Go-Go" atsaukusi atpakaļ latviešu centra spēlētāju Anžeju Pasečņiku.

Pasečņika un Dāvja Bertāna pārstāvētā "Wizards" sestdien plkst.2 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems "Mavericks" komandu, kuras viens no līderiem ir Kristaps Porziņģis

Tiesa, šobrīd vēl nav zināms, vai pirmo reizi vēsturē vienā NBA spēlē laukumā izies uzreiz trīs latvieši, jo Porziņģim iepriekšējā duelī tika salauzts deguns.

Pasečņiks bija nosūtīts uz G līgas komandu, kuras sastāvā aizvadīja vienu spēli, 17 minūtēs gūstot sešus punktus un izcīnot piecas atlēkušās bumbas.

Pasečņiks savā NBA debijas sezonā 19 mačos vidēji nospēlēja nepilnas 20 minūtes, guvis 7,3 punktus un izcīnījis 4,9 atlēkušās bumbas.

"Wizards" ar Pasečņiku noslēdza trīs gadu līgumu. Pasečņikam pirms tam bija divvirzienu līgums, kas paredzēja, ka kopā ar NBA komandu viņš nevar pavadīt vairāk par 45 dienām sezonā.

"Wizards" ar 17 uzvarām 51 duelī Austrumu konferencē ieņem 11.vietu, bet "Mavericks" ar 31 panākumu tikpat cīņās ir septītā Rietumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu