Foto "Supernovas" dalībnieki pirms ētera pulcējas uz sarkanā paklāja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jau šovakar uzzināsim, kurš mūziķis iegūs tiesības pārstāvēt Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē.

Pirms došanās uz skatuves visiem dziesmu konkursa "Supernova 2020" finālistiem bija iespēja nodemonstrēt savus priekšnesuma tērpus.

Latvijas Eirovīzijas atlases fināls sāksies plkst. 21.25 un to tiešraidē demonstrēs kanāls LTV1.

Jau ziņots, ka par konkursa “Supernova 2020” uzvarētāju kļūs tas dalībnieks, kurš balsošanas laikā būs ieguvis vislielāko skatītāju balsu skaitu. 

Konkursa dalībnieki fināla šovā uzstāsies izlozētā secībā, un tā būs šāda:

1. Seleste

2. Driksna 

3. Katrīna Bindere

4. Edgars Kreilis

5. Katrīna Dimanta

6. Miks Dukurs 

7. Annna

8. "Bad Habits"

9. Samanta Tīna.

65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Roterdamā, Nīderlandē, piedalīsies 41 dalībvalsts. Latvijas pārstāvis uzstāsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā, un par vietu finālā cīnīsies ar dalībniekiem no Igaunijas, Dānijas, Austrijas, Šveices, Somijas, Moldovas, Sanmarino, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Bulgārijas, Armēnijas, Gruzijas, Portugāles un Albānijas. Visas minētās otrā pusfināla valstis, kā arī Francija, Lielbritānija un Spānija no tā saucamā “lielā piecinieka” varēs balsot par Latvijas dziesmu, panākumu gadījumā ļaujot tai startēt Eirovīzijas finālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu