Ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis atzinīgi vērtē Samantas Tīnas sniegumu "Supernovā"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis uzstājas Rīgas Ziemassvētku koncertā Ķīpsalas hallē.
Ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis uzstājas Rīgas Ziemassvētku koncertā Ķīpsalas hallē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Televīzijas rīkotā konkursa "Supernova 2020" uzvarētāja Samanta Tīna šogad izcēlās ar savu spilgto uzstāšanos un spēcīgo balsi, pauda mūziķis Kaspars Zemītis.

Viņš uzsvēra, ka Samanta Tīna bija spilgta un pārliecinoša, līdz ar to mūziķis pauda cerību, ka viņa būs īstā izvēle Eirovīzijas skatuvei.

Zemītis pauda prieku, ka šoreiz "Supernovā" varēja balsot tikai tauta, līdz ar to balsojumā atspoguļojās, ko cilvēki paši grib redzēt uz lielās skatuves konkursā.

Tāpat mūziķis atzīmēja, ka Samanta Tīna "trāpīja ar savu spilgtumu".

"Mēs jau zinām, ka Eirovīzijai nepieciešams spilgtums, kas aizķer, rada trakumu un veido šovu," viņš teica.

Zemītis atgādināja, ka Eirovīzijai ir nepieciešams tāds dziedātājs, kurš spēj pārvaldīt savu balsi. Pēc viņa sacītā, Samantai Tīnai ir spēcīga vokālā pieredze, kas nodrošinās to, ka viņa nesabīsies, uzejot uz Eirovīzijas skatuves.

Vienlaikus mūziķis atklāja, ka šogad bija vairāki priekšnesumi, kas palika viņa atmiņā, piemēram Katrīnas Dimantas uzstāšanās ar dziesmu "Heart Beat" un "Annna" ar dziesmu "Polyester".

"Es domāju, ka esam izvēlējušies un pārbaudīsim, vai no Eiropas priekšstatiem esam uzvarētāji," sacīja mūziķis.

Savukārt, jautāts, kā vērtē jauno "Supernovas" formātu, kad televīzijā tiek pārraidīts tikai fināls un tajā savu viedokli pauž starptautiski žūrijas locekļi, Zemītis atbildēja, ka to novērtē atzinīgi, jo tas palīdz izvērtēt konkursa pretendentus objektīvāk.

Taču Zemītis atgādināja, ka "Eirovīzija" nav Olimpiskās spēles, līdz ar to vienmēr jāatceras, ka svarīgi, lai pēc šī konkursa dalībniekam ir iespēja attīstīt savu karjeru.

"Ir bijuši gadījumi, ka tieši tos, kuri nav kvalificējušies finālam, publika visvairāk mīl. Savukārt dažs labs ir ticis finālā, bet karjera neizdevās," skaidroja Zemītis.

65. Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā Latviju šogad pārstāvēs Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing", kas sestdienas vakarā uzvarēja konkursā "Supernova 2020".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu