Ļaudis pārsteidz Trampa neparastais iedegums (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ASV Donalds Tramps pie Baltā nama 7. februārī.
ASV Donalds Tramps pie Baltā nama 7. februārī. Foto: Reuters/ScanPix

Attēls, kurā vējš izjaucis ASV Donalda Trampa sasuku, atklājot izteiktu iedeguma līniju uz viņa pieres un vaigiem, kļuvis virāls un veicinājis mirkļbirkas #orangeface popularitāti mikroblogošanas vietnē "Twitter", vēsta laikraksts "Guardian".

Bildi piektdien, 7. februārī, ievietojis neoficiāls konts ar nosaukumu "White House Photos". Nedaudz vēlāk tika publicēts arī melnbalta fotogrāfijas versija.

Tramps, kurš iepriekš izrādījis zināmu jūtību jautājumos par savu izskatu, ar foto nebija apmierināts.

"Vēl vairāk viltus ziņu. Šī bilde tika apstrādāta, acīmredzami, bet vējš bija stiprs un mati izskatās labi? Jebko, lai pazemotu," Tramps sestdien rakstīja pie melnbaltās bildes.

Kaut gan pieejami arī citi foto, kuros redzamas Trampa iedeguma līnijas, tajās krāsu atšķirība nav tik izteikta, norādīja portāls "Vox", tādēļ radušies jautājumi par attēla autentiskumu.

"White House Photos" vēlāk sacīja, ka "bilde nav apstrādāta" datorprogrammās, "bet izmantota "Apple" viedtālruņa lietotne krāsu korekcijai".

Tomēr ļaudis internetā pārāk neuztrauca bildes autentiskums.

"Impīčmenta traipu nekad nenomazgāsi," rakstīja viens lietotājs. Kāds cits ievietoja mēmi ar parakstu "uzglabāšanas trauks, kad tajā ir likts spageti".

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu