Timma un Sedokova lēmuši par labu ģimenes papildinājumam (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas dziedātāja Anna Sedokova un latviešu basketbolists Jānis Timma jau kādu laiku sapņoja par suņa iegādi, taču nu beidzot abu vēlēšanās ir piepildījusies - viņu ģimeni nu papildinājis amerikāņu buldogs, kuram dots vārda Mamba.

Pāris vēlējās suni iegādāties jau decembrī, kad apmeklēja suņu patversmi, tomēr tur abi neesot atraduši savu īsto mīluli. 

Brīvdienās gan abu sapnis piepildījies un viņi devuši mājas amerikāņu buldoga kucēnam. Abi savos profilos kucēnu sauc par savu "dēlu". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ?? ????. ? (@mambabully) on

Mīlulim ir pat izveidots savs sociālā tīkla "Instagram" konts, un, kā liecina tajā publicētā informācija, suns uz Maskavu mērojis 12 stundu lidojumu no Losandželosas ASV. Savu suni pāris sagaidīja lidostā. Tāpat ir noprotams, ka kucēnam ir titulēti vecāki. 

Suni abi nosaukuši par Mambu, kas ir ir bijis arī leģendārā nesen mūžībā aizgājušā basketbolista Kobes Braienta segvārds. Atgādinām, ka par sportista nāvi sēroja arī Timma. 

Timma dzīvo kopā ar Sedokovu, kurai jau ir divi suņi. Kā noprotams pēc ierakstiem "Instagram", kucēns ar abiem citiem suņiem pagaidām sadzīvo labi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ????? (@janis.timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ????? (@janis.timma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ?? ????. ? (@mambabully) on

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu