Esiet uzmanīgi ar savu maciņu! Astrologs Globa atklāj februāra Zodiaka finanšu neveiksminiekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa, kurš ar zvaigžņu stāvokļa tulkošanu nodarbojas jau kopš pagājušā gadsimta astoņdesmitajiem gadiem, nācis klajā ar tiem Zodiaka pārstāvjiem, kuriem februāris nebūs finansiāli labvēlīgs, vēsta portāls "Postimees".

Astrologs Dvīņu zīmē dzimušo naudas lietas februārī ir salīdzinājis ar smiltīm, kas ātri iztek caur pirkstu starpām. Lai neciestu no pagalam nopietniem finansu zaudējumiem, šiem cilvēkiem vajadzētu atturēties no neplānotiem pirkumiem un pārgalvīgām investīcijām. Tāpat vajadzētu saglabāt maksimālu modrību dažādās biznesa un tirgošanās lietās.

Karaliskajiem Lauvas zīmes pārstāvjiem ļoti patīk riskēt, taču Globa šomēnes viņiem iesaka to nedarīt - veiksme viennozīmīgi nebūs zem šī zvaigznāja dzimušo pusē. Šis ir laiks, lai nodarbotos ar pārdomātu ideju realizāciju un neatkāptos no uzņemtā kursa - visas negaidītās avantūras beigsies ar vilšanos. Šiem cilvēkiem vajadzētu saglabāt savaldību līdz mēneša beigām, pēc tam ies labāk.

Naudas lietās nestabils februāris būs arī Zivs zīmes pārstāvjiem - zvaigžņu pazinējs viņiem iesaka neķerties pie pirmajā acu uzmetienā vilinošiem piedāvājumiem. Izvērtējiet jaunus paziņas un partnerus, un, galvenais - neiesaistieties darījumos, kuru izdošanās ir atkarīga tikai no tīras veiksmes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu