"Viņš ir viens no lielākajiem idiotiem." Nurmagomedova aģents par iespējamo revanša cīņu pret Makgregoru (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Revanša cīņa starp UFC superzvaigznēm Konoru Makgregoru un Habibu Nurmagomedovu ir duelis, ko vēlas redzēt daudzi, tai skaitā Deina Vaits un pats īru cīkstonis. Tikmēr Nurmagomedova nometne, ar krievu cīkstoņa menedžeri Ali Abdelazizi priekšgalā, turpina šādu ideju noniecināt, vēsta ESPN.

Pēc Makgregora uzvaras pār Donaldu Seroni MMA sabiedrībā atkal uzvirmoja runas par iespējamo īra revanša cīņu pret Nurmagomedovu. "Eļļu ugunij pielēja" arī UFC prezidents, kurš izteicās, ka nākamā Makgregora cīņa varētu būt tieši pret krievu cīkstoni.

Tajā pašā laikā gan Nurmagomedovs, gan viņa pārstāvji turpina par iespējamo dueli izteikties nievājoši. Pats cīkstonis izteicās, ka viņam neesot vajadzīgi 100 miljoni, lai vēlreiz "sasistu to muļķi". Šoreiz skarbus komentārus Makgregora virzienā raidījis arī Nurmagomedova menedžeris Ali Abdelazizis.

"Ja ir kāda vieta, kur šī cīņa varētu notikt, tad tas būtu uz ielas. Makgregoram būtu jāparāda kaut kas iespaidīgs," izteicies Abdelazizis.

"Vai jūs saprotat, kas viņš ir? Konors Makgregors ir viena no lielākajām zvaigznēm. Bet tikai tāpēc, ka viņš ir viens no lielākajiem idiotiem," Makgregoru kritizējis Nurmagomedova menedžeris.

Abdelazizis vēlreiz uzsvēris, ka galvenais iemesls cīkstoņu savstarpējam naidam ir tieši Makgregora izteikumi pirms viņu cīņas: "Būsim reāli, mums šis čalis nepatīk. Katru reizi, kad viņu ieraugām, rodas kaut kāda veida problēmas. Viņš izteicās par ģimeni, par reliģiju, par rasi. Viņš pārgāja pāri robežām, bet pret Habibu tā nedrīkst darīt."

"Pat, ja Habibs vēlreiz cīnītos ar Konoru, viņš nopelnītu ļoti daudz naudas, bet Habibam tas nav galvenais," noslēgumā teicis Abdelazizis.

Makgregors savu pēdējo cīņu aizvadīja šī gada 18. janvāri, kad īru cīkstonis vien 40 sekundēs pārspēja veterānu Donaldu "Kovboju" Seroni. Savukārt Nurmagomedovs oktagonā dosies 19. aprīlī.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu