"Vācies malā, Čārlz!" Leģendārais Maikls Džordans milzu derības slēdzis pat golfa laukumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AP/Scanpix

Nav noslēpums, ka Maiklam Džordanam patīk sacensties. Tieši šā iemesla dēļ leģendārais basketbolists bija iecienījis azartspēles, kā arī vēlējās saderēt teju jebkurā dzīves situācijā. Ar stāstu par Džordana ekstrēmajām derībām golfa laukumā Dena Patrika šovā dalījies slavenais basketbolists Čārlzs Bārklijs.

Sarunas sākumā Dens Patriks Bārklijam vaicāja, vai viņš kādreiz pret Maiklu Džordanu golfa laukumā ir izgājis, lai spēlētu uz naudu, uz ko Bārklijs atbildēja visnotaļ nicīgi: "Kāpēc lai kāds vispār spēlētu golfu tāpat vien, bez likmēm?"

Tāpat Bārklijs apstiprināja, ka Džordans golfu nemaz nespēlē, ja netiek slēgtas likmes. Laikā, kad leģendārais spēka uzbrucējs vēl spēlējis golfu, viņš un Džordans ir bijuši vienā līmenī.

Bijušais basketbolists dalījās ar stāstu par Džordana vēlmi slēgt milzu derības golfa laukumā.

"Nekad neesmu izjutis tādu spriedzi. Spēlējām golfu, bet ne viens pret otru. Sacentāmies ar konkrētiem cilvēkiem. Es spēlēju uz dažiem simtiem dolāru. Tā sanāca, ka bijām nonākuši līdz vienai un tai pašai bedrītei," situāciju ieskicēja Bārklijs.

"Grasos sist un dzirdu, ka Maikls man saka: "Vācies malā, Čārlz!" Atbildēju, ka sitiena likme ir 200 dolāri. Maikls atkārtoja vēlreiz: "Vācies malā, Čārlz!" Man radās jautājums, kāda tad ir viņa sitiena likme," turpināja bijušais basketbolists.

Par nelaimi spēka uzbrucējam, Džordana likmi nevarētu pat pieminēt vienā teikumā ar Bārklija derībām. "300 000 dolāru, atbildēja Maiks. Tajā mirklī es paņēmu bumbiņu un pagāju malā," smejoties stāstīja Bārklijs.

"Tas bija traki. Viņi spēlēja uz vairākiem simtiem tūkstošu," turpināja Bārklijs. "Pāris simtus dolāru mēs saucām par nabagu grašiem. Tiesa, es nekad nesapratu, kādēļ viņi uz spēles liek tādas summas. Lai gan Maikam ir tik daudz naudas, ka arī daži simti tūkstošu viņam nav nekas."

Maikls Džordans un Čārlzs Bārklijs ir bijuši komandas biedri leģendārajā 1992. gada Barselonas Olimpiādes "Sapņu komandā". Daudzi basketbola apskatnieki uzskata, ka tieši Džordana dēļ Bārklijs savu karjeru tā arī noslēdza bez čempionu gredzeniem. Abi basketbolisti arī "krustoja zobenus" 1993. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijā, kad ar rezultātu 4:2 pārāki bija Džordana Čikāgas "Bulls".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu