Video ⟩ "Vai to nevar saplēst?" Krievijā jokdaris "iznes cauri" kāda nama iedzīvotājus, piekarot liftā Putina portretu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: скриншот

Februāra sākumā Krievijas jokdaris Baširs Dohovs "iznesis cauri" kāda daudzdzīvokļu nama iedzīvotājus. Viņš liftā ievietoja novērošanas kameru un pie sienas pielika Krievijas prezidenta Vladimira Putina portretu.

Video redzamās cilvēku reakcijas ir dažādas - daži par negaidīto portreta parādīšanos ir pārsteigti, citi izplūst smieklos, citi lamājas.

Attēls izraisīja ilgu smieklu lēkmi vecāka gadagājuma sievietei ar meitu, iekāpjot liftā. "Vai to nevar saplēst?" - jautāja pirmā sieviete. Ieraugot, ka liftā ir ievietota arī kamera, viņa jokojot sveica prezidentu ar vārdiem: "Cik ļoti mēs jūs mīlam!"

Cita pensionāre atzina kaimiņienei, ka viņa pamatīgi nobījusies, kad liftā ieraudzīja Putinu. "Un kur vērsties? Es nevēlos uz to skatīties."

"Šī ir vissliktākā lieta, kas varētu notikt ar mūsu māju pēc kapitālā remonta."

"Velns ar visiem ragiem tika piekārts," bija pārējo īrnieku reakcijas.

Beigu beigās portrets nokrita bez jebkādas iejaukšanās, kārtīgi nobiedējot cilvēku, kurš brauca liftā. Pēc neilgām pārdomām viņš nolēma Putinu pakārt atpakaļ.

Noskaties video!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu