Īrijā apcietināti divi Latvijas pilsoņi par narkotiku uzglabāšanu teju 100 000 eiro vērtībā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Cietums.
Cietums. Foto: Pixabay

Saistībā ar vairāk kā 80 000 eiro vērtu narkotiku lietu Korkā un Dublinā janvāra beigās tika aizturēti divi Latvijas valsts piederīgie, kuriem tiesā tika izvirzītas apsūdzības, ziņo portāls "Baltic Ireland", atsaucoties uz mediju "The Corkman".

Šonedēļ tiesa lēma, ka lūgums atbrīvot pret drošības naudu ir noraidāms un abi aizdomās turamie uz izmeklēšanas laiku tiks paturēti apcietinājumā.

Gardas detektīvi 30. janvārī apturētā automašīnā atrada divus kilogramus marihuānas apmēram 20 000 eiro vērtībā, bet nākamajā dienā, pārmeklējot māju Dublinā, likumsargi atrada vēl vairāk narkotiku.

Divi aizdomās turētie vīrieši tika arestēti Korkā un abiem apgabala tiesā tika izvirzītas apsūdzības par narkotiku glabāšanu.

27 gadus vecais Aleksandrs Landzars un 38 gadus vecais Jurijs Savčuks tika apsūdzēti par 20 000 eiro vērtu narkotiku uzglabāšanu ar mērķi tās piegādāt vai pārdot.

Savčukam papildus tika izvirzīta apsūdzība par viņa dzīvesvietā atrasto 60 000 eiro vērto narkotiku uzglabāšanu ar mērķi tās piegādāt vai pārdot.

Korkas apgabala tiesā pēc apsūdzību izvirzīšanas advokāts abu apsūdzēto vārdā iesniedza lūgumu atbrīvot viņus pret drošības naudu. Tiesa lūgumu noraidīja un nolēma, ka Aleksandrs Landzars un Jurijs Savčuks tiks paturēti apcietinājumā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu