Samanta Tīna dalās sajūtās pēc uzvaras "Supernovā" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne

Sestdien, 8. februārī, skatītāji lēma, ka Latviju "Eirovīzijā" pārstāvēs dziedātāja Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing". Nu viņa atklāj savas sajūtas pēc uzvaras nacionālajā atlasē. 

Samanta vietnē "Instagram" dalījusies ar video no konkursa "Supernova" fināla, kā arī aprakstu. "Es esmu laimīga, pateicīga un neizsakāmi gandarīta par paveikto darbu! Tas beidzot ir noticis! Milzīgs paldies manai komandai, ģimenei un visi, kuri atbalstīja un balsoja par mani! Bez jums man tas nebūtu izdevies!" - sociālajos tīklos raksta dziedātāja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??Es esmu laimīga, pateicīga un neizsakāmi gandarīta par paveikto darbu! Tas beidzot ir noticis! Milzīgs paldies manai komandai, ģimenei un visi, kuri atbalstīja un balsoja par mani! Bez Jums man tas nebūtu izdevies! Eirovīzija, mēs nākam! ??I am really happy, thankful and endlessly grateful for the work we have done! Huge thanks to my team, family and all who voted and supported me on Supernova FINALS! We did it! Eurovision we are coming!!! #paldies #Eurovision #eurovision2020 #supernova2020 #winner #thankful #happyness #wecan #stillbreathing #teamsamanta #artist #finally #❤️

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina) on

Atgādinām, ka šogad "Eirovīzijas" dziesmu konkurss risināsies Roterdamā, Nīderlandē.

Latvija par iespēju iekļūt finālā cīnīsies otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā. 

Kopumā otrajā pusfinālā uzstāsies 18 valstis. Kopā ar Latviju otrajā pusfinālā uzstāsies arī Austrijas, Moldovas, Polijas, Sanmarīno, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Igaunijas, Dānijas, Bulgārijas, Šveices, Somijas, Armēnijas, Gruzijas, Portugāles un Albānijas pārstāvji. 

Tāpat tapa zināms, ka otrajā pusfinālā savu balsojumu no "lielā piecinieka" valstīm veiks Francija, Spānija un Lielbritānija. 

Foto: Samanta Tīna "Supernovā"

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu