Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Šaušalīga epizode Krievijas greplinga turnīrā - cīkstonis uzbrukumā pretiniekam salauž savu kaklu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gadžimurads Magomedovs
Gadžimurads Magomedovs Foto: Ekrāna uzņēmums no Twitter

Krievijas atklātajā greplinga čempionātā smagā savainojumā iedzīvojies dagestāniešu cīkstonis Gadžimurads Magomedovs. Video ar neveiksmīgo epizodi savā "Instagram" kontā publicēja "Дагестанские Известия" (Dagestānas Ziņas).

Greplinga pasaules kausa izcīņā, kas norisinājās Sanktpēterburgā, pēc ļoti neveiksmīga uzbrukuma kaklu salauzis Dagestānas cīkstonis Gadžimurads Magomedovs.

1994. gadā dzimušais dagestānietis mēģināja "saslēgt" pretinieka roku, pēc tās satveršanas izpildot kritienu zemē. Diemžēl sportistam neizdevās nedz pilnībā satvert pretinieka roku, nedz arī veiksmīgi piezemēties.

Magomedovs, teju apmeta salto un  piezemējās uz galvas, kā rezultātā sportists salauza kaklu. Jaunais cīkstonis pēc šīs epizodes uz matrača gulēja teju nekustīgā stāvoklī un viņam palīgā uzreiz steidza sacensību medicīniskais personāls.

Minētajā "Instagram" kontā ziņots, ka Magomedovs šajā briesmīgajā epizodē dzīvību nav zaudējis. Savukārt, portāls "News-r" ziņo, ka jau ir atvērts ziedojumu konts, kas vāc līdzekļus dagestānieša ārstēšanai. Cīkstonis slimnīcā nogādāts smagā stāvoklī - viņam konstatēts kakla lūzumus smadzeņu kontūzija, kā arī muguras smadzeņu trauma. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu