"Oilers" līderis Makdeivids traumas dēļ laukumā nedosies 2-3 nedēļas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids
Konors Makdeivids Foto: AFP / Scanpix

Kanādas hokeja izlases uzbrucējs Konors Makdevids, kurš ikdienā pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Edmontonas "Oilers", laukumā nedosies vismaz 2-3 nedēļas, jo guvis kājas augšstilba muskuļa savainojumu, pavēstīja komandas ģenerālmenedžeris Kens Holands.

"Ierasti šādu traumu dziedēšanai tiek atvēlētas 2-3 nedēļas, tomēr mēs ceram, ka Konors laukumā dosies jau ātrāk," teica Holands.

23 gadus vecais kanādietis traumu guva sestdienas spēlē pret Nešvilas "Predators", kad viņu apmalē trieca aizsargs Dante Fabo.

Uzbrucējs, visticamāk, laukumā atgriezīsies tikai martā. 

Viņš šosezon 55 spēlēs izcēlies ar 30 vārtiem un 51 rezultatīvu piespēli, labāko punktu vācēju sarakstā atpaliekot vien no sava komandas biedra Leona Draizaitla, kurš jau drīzumā varētu šķērsot 100 gūto punktu robežu.

Makdeivids 2017.gadā izcīnīja Hārta trofeju, kuru piešķir līgas vērtīgākajam hokejistam. Tāpat viņš jau četrus gadus pēc kārtas bija izvēlēts dalībai Visu zvaigžņu spēlē. 2016.gadā viņš kopā ar Kanādas izlasi izcīnīja zeltu pasaules čempionātā.

"Oilers" ar 66 punktiem 56 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu un ir tikai trīs punktu attālumā no trešās pozīcijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu