"Mēs visi zinām, ka viņš bija citāds." Leģendārais Kobe Braients reiz peldējās kopā ar baltajām haizivīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: AP/Scanpix

Kobe Braients bija viens no visu laiku labākajiem basketbolistiem. Gadu gaitā viņa kolēģi un cīņu biedri ir atklājuši vairākus šokējošus stāstus par basketbolista treniņprocesu. Sarunā ar "The Atletic" Braienta draugs un bijušais basketbolists Korijs Magete stāstījis par basketbolista peldi ar baltajām haizivīm.

Korijs Magete lielu daļu karjeras aizvadīja Losandželosas "Clippers" sastāvā. Arī Braients savās spēlētāja gaitās ir valkājis tikai Losandželosas "Lakers" kluba krāsas. Par spīti tam, ka Magete un Braients pārstāvēja Losandželosas pretējos klubus, viņi kļuva par tuviem draugiem.

Sarunā ar Džovanu Behu Magete dalījās ar pārsteidzošu stāstu par to, kā Braients savas karjeras otrajā pusē reiz gatavojies jaunajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonai.

"Kas attiecas uz Kobi, mēs visi zinām, ka viņš bija citāds. Atceros reizi, kad saņēmu zvanu no Roba Pelinkas (Braienta ilggadējā aģenta). Robs teica: "Tu neticēsi, kur es šobrīd atrodos. Mēs esam okeāna vidū, un Kobe gatavojas jaunajai sezonai." Izrādās, ka viņš toreiz peldējās ar baltajām haizivīm," stāstīja Magete.

Bijušais "Clippers" nav spējis tam noticēt, bet Pelinka viņu pārliecinājis ar video, kurā attēlots stāstītais. "Vēl šodien atceros, ka Robs man atsūtīja video, kurā redzams, ka Kobe peldas ar baltajām haizivīm. Pēc tam Kobe mani aicināja uz peldi ar baltajām haizivīm."

"Kobe man teica: "Ja tu gribi apgūt Mambas mentalitāti, tev jānāk peldēt ar haizivīm." Atbildēju, ka negrasos peldēt ar sasodītajām haizivīm. Kobem bija pilnīgi atšķirīga pieeja dzīvei," izteicās Magete.

Braients šādai peldei nodevies, jo mēģinājis izprast bīstamo dzīvnieku mentalitāti, tādā veidā stiprinot savu "slepkavas" attieksmi. 

Kobe Braients savas karjeras laikā izcīnīja piecus čempiona titulus, 18 reizes tika nosaukts par Visu zvaigžņu spēles dalībnieku. Tāpat leģendārais basketbolists 15 reizes iekļauts kādā no NBA simboliskajiem pieciniekiem. Vidēji spēlē aizsargs izcēlās ar 25 punktiem, 5,2 bumbām zem groziem un 4,7 piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu