Šenona Dohertija pēc paziņojuma, ka viņai atgriezies vēzis: Apgalvot, ka es cīnos, ir maigi teikts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP

Seriālu "Beverlihilza 90210" un "Amulets" zvaigzne Šenona Dohertija šomēnes publiski paziņoja, ka ir atsākusi cīņu ar vēzi ceturtajā stadijā.  

Nu aktrise sociālajos tīklos vērsās pie saviem atbalstītājiem, lai pateiktos viņiem par "mīlestību, lūgšanām un atbalstu", kā arī lai atzītu, ka viņa smagi cīnās ar notiekošo. 

Blakus atklātajam aprakstam viņa pievienoja fotogrāfiju, kurā jāj uz zirga. 

"Šobrīd ir dīvains laiks, un es uzskatu, ka man nav pamata zem kājām. Teikt, ka man ir stress, ir neprecīzi. Teikt, ka es cīnos - maigi teikts. Bet... Es ticu, ka atradīšu pamatus. Es rakšu dziļi, lai atrastu iekšējo spēku, ar ko man cīnīties. Es lūdzu, lai to visu darītu ar cieņu un žēlastību. Man ir tik daudz, ko teikt. Tik daudz, ar ko dalīties. Pagaidām... Lūdzu, ziniet, cik ļoti jūs visi mani ceļat," rakstīja Dohertija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Atgādinām, ka aktrise skumjos jaunumus pavēstījusi "ABC News" pārraidē "Good Morning America". 

48 gadus vecā aktrise atklāj, ka šo ziņu turējusi slepenībā aptuveni gadu. "To ir grūti aptvert. Ir dienas, kad vaicāju: "Kāpēc es?", un tad atkal: "Kāpēc ne es? Kurš cits? Kurš vēl ko tādu ir pelnījis?" Neviens no mums! Mana pirmā reakcija bija, kā es to paziņošu savai mammai un vīram?" intervijā sacīja Dohertija. 

Kā zināms, Dohertijai 2015. gadā atklāja krūts vēzi, taču 2017. gadā viņai izdevās to uzveikt. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu