Kā pareizi aizņemties naudu no katras Zodiaka zīmes pārstāvja?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ikvienam dzīvē ir bijusi situācija, kurā attopamies ar pavisam tukšu maku un nākas lūgt līdzcilvēkiem finansiālu palīdzību. Par to, kādos apstākļos un kādu iemeslu dēļ dažādi Zodiaka pārstāvji ir gatavi kādu atbalstīt ar naudu, vēsta portāls "Liza".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem vienmēr var palūgt aizdot naudu līdz rītdienai - tas ir, ja viņi nebūs paspējuši šādu lūgumu izteikt pirmie! Auniem nauda nav prioritāra - viņi bieži vien aizmirst, ka kādam ir aizdevuši un parādniekiem pašiem nākas par to atgādināt.

Vērsis

Cilvēkam, kurš vēlas aizņemties no saimnieciskā Vērša, priekša ir nopietna saruna - šie cilvēki no sākuma vēlēsies detalizēti uzzināt, kam ir nepieciešami finanšu līdzekļi. Šie zemes zīmes pārstāvji mīl naudu un ļoti nelabprāt šķiras no tās. Viņi ir gatavi palīdzēt, ja nauda nepieciešama kam svarīgam un neatliekamam, taču niekiem viņi aizdot nav gatavi.

Dvīņi

Šīs gaisa stihijas pārstāvji nekad īsti nezina, cik daudz naudas ir viņu kabatās vai kontā. Zem šī zvaigznāja dzimušie ļoti viegli raugās uz dzīvi un saistībām - viņiem nav ne mazāko iebildumu palīdzēt draugiem, turklāt šie Zodiaka pārstāvji bieži vien aizmirst, ka kādam ir aizdevuši. Viņi bieži vien aizmirst arī savus parādus, kas gan var kļūt par pamatu konfliktiem.

Vēzis

Ģimeniskie Vēži bez jebkādas aiztures ir gatavi palīdzēt saviem tuviniekiem un tuvākajiem draugiem - ģimene, viņuprāt, ir svētākais, kas vien ir. Pat gadījumos, kad Vēži ir apņēmušies, ka naudu paturēs pie sevis, viņus ir iespējams iežēlināt ar sirdi plosošu stāstu.

Lauva

Astrologi apgalvo, ka Lauvas zīmē dzimušie ir Zodiaka dāsnākie pārstāvji - pie viņiem ir vērts griezties tad, kad runa ir par lielas naudas summas aizņemšanos un ilgstošu laiku. Viņi nekad neatsaka tuvākajiem, taču jāatceras, ka viņi ļoti negatīvi uztvers savas uzticības izmantošanu.

Jaunava

Aizņemties no šiem zemes stihijas pārstāvjiem nudien nav viegli - pragmatiskās Jaunavas vienmēr zina, kā dzīvot saskaņā ar savām iespējām un ļoti skeptiski raugās uz cilvēkiem, kuri nespēj samērot savus ienākumus ar izdevumiem. Viņu sirdis gan iežēlina labdarība.

Svari

Astrologi galvo, ka Svaru zīmes pārstāvis ar lielāko prieku piekritīs aizdot naudu, taču tad, kad pienāks laiks finanšu līdzekļus pārskaitīt atcerēsies, ka lielāko naudas summas daļu jau ir atstājis tirdzniecības centrā.

Skorpions

Zem šī zvaigznāja dzimušo dāsnums ir mānīgs - lai arī šie ūdens stihijas pārstāvji labprāt aizdos naudu un pilnībā piedos atmaksas kavējumu, viņi šo žestu uzskatīs par morālu parādu un gaidīs palīdzību identiskā situācijā. Ja tad viņi tiek noraidīti, attiecībām var pienākt gals.

Strēlnieks

Šajā gadījumā saruna par aizņēmumu būs pavisam vienkārša - Strēlniekus garlaiko finašu lietas un viņi labprāt izpalīdz draugiem. Tiesa, parādus vajag atmaksāt laicīgi, citādi zem šī zvaigznāja dzimušie var to saprast ne pašā labākajā veidā.

Mežāzis

Dodoties lūgt naudu aprēķina pilnajiem un pragmatiskajiem Mežāžiem vienmēr ir vērts uzreiz nosaukt tiešu summu, atmaksas datumu un aizdevuma mērķi. Šie cilvēki ir gatavi aizdot tikai tiem, kuriem viņi uzticas. Ja uzticība netiek pievilta, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji labprāt palīdzēs arī nākamajā reizē, kad radīsies šāda nepieciešamība.

Ūdensvīrs

Šīs atsaucīgās Zodiaka zīmes pārstāvji neatstāj savu draugus nelaimē, taču, ja viņi piedāvā aizdevumu, tam jāpiekrīt uzreiz, jo viņi divreiz nejautā un pēc atteikuma var savu naudu investēt kādā citā lietā. Viņi nav pārlieki moralizētāji - droši var lūgt aizdevumu jaunam telefonam vai skaistām kurpēm!

Zivis

Šīs maigās un emocionālās Zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien aizdod cilvēku pat pavisam nejauši satiktiem cilvēkiem un regulāri aizmirst to lūgt atpakaļ. Nenododiet šo cilvēku labsirdību un esiet korekti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu