"Viņi bija gatavi upurēt savu veselību, lai izglābtu divus gadus veco zēnu." Četrus bērnus ASV aprok sniega vētra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Pagājušajā nedēļā ASV kāds septiņus gadus vecs zēns vārdā Ītans Kamils bija pazudis pēc tam, kad kopā ar saviem brālēniem viņus apraka sniega vētra, vēsta televīzijas kanāls CNN.

Zēns kopā ar saviem brālēniem (14 gadus vecais Kristofers Džonsons, astoņus gadus vecais Frenks Džonsons un divus gadus vecais Trejs Kamils) pazuda sniega mašīnas brauciena laikā Aļaskā.

Viņi pavadīja nakti kopā izraktā sniega bedrē, kad nākamajā dienā viņus izglāba. Septiņus gadus vecais zēns pastāstīja, kā viņam un brālēniem izdevās izdzīvot.

"Pirmais, ko mēģinājām izdarīt, bija atrast ceļu atpakaļ uz mājām, taču mums palika auksti. Tad mēs izrakām bedri un gulējām tur," sacīja puika.

"Viņi upurēja savu veselību, lai pasargātu un pārliecinātos, ka Trejs izdzīvos," atklāja Ītena mamma Irēne.

Lai gan zēni bija atbilstoši apģērbušies, tas joprojām radījis bažas amatpersonām. Vecākais no pušiem joprojām atrodas slimnīcā, bet Frenks un Trejs jau ir devušies mājās.

"Viņi ir mani mazulīši. Nevienam nenovēlu iet cauri tam, ko piedzīvoja viņi. Dažreiz mostos naktī vairākas reizes, lai pārbaudītu, vai Ītenam viss ir kārtībā," sacīja Ītena mamma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu