Video ⟩ Policisti Rīgā aiztur vīrieti narkotisko vielu reibumā un ar kriminālu pagātni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki. Ilustratīvs attēls.
Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki. Ilustratīvs attēls. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Šonedēļ patrulējot Maskavas forštates ielās, Rīgas pašvaldības policisti kādā no pieturām sastapa guļošu vīrieti. Vēlāk atklājās, ka aizdomīgā persona jau ir ar kriminālu vēsturi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Patrulējot Maskavas forštates ielās, policisti ievēroja kādu aizdomīgu vīrieti ar lielu somu, kurš gulēja sabiedriskā transporta pieturā. Policisti pārliecinoties, vai vīrietim viss kārtībā, atklāja, ka vīrietis viņiem jau ir pazīstams – viņš jau iepriekš nonāca policijas redzeslokā saistībā ar narkotisko vielu lietošanu un zādzībām.

"Septītajā datumā es braukšu uz cietumu. Tas ir skaidrs. Viss, pietiek. Atpūtos. Mani iesēdināja, tad pēc diviem mēnešiem atbrīvoja no apcietinājuma, lai varu meitu uz pirmo septembri aizvest. Ļāva padzīvot brīvībā. Septītajā braukšu uz tiesu," policistiem sacīja aizdomīgais vīrietis.

"Pārbaudot vīrieti atklājās, ka viņam ir dažādi pārkāpumi. Apskatot vīrieša somu tika konstatēts, ka tajā atrodas dažādi priekšmeti, kurus parasti izmanto zādzībām - knaibles, dažādi skrūvjgrieži," raidījumam "Degpunktā" atklāja Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes inspektors Sandis Gedominskis.

"Nododot informāciju Valsts policijai (VP) viņi vēlējās saņemt plašāku informāciju par šo personu un lūdza nogādāt Latgales iecirknī. Persona papildus tika nogādāta narkotisko vielu pārbaudei uz ekspertīzi."

Šobrīd ir skaidrs, ka narkotiku apreibinātajam vīrietim pienāksies protokols par aizliegto vielu lietošanu, kā arī ieroču aprites noteikumu pārkāpumu. Likumsargi skaidro, kur šajā dienā pabijis aizturētais un ko viņš vēl paspējis sastrādāt, gatavojoties doties uz cietumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu