Video ⟩ Divi vīrieši Imantā aizskrūvē durvis kādam dzīvoklim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzdzīvokļu māja. Ilustratīvs attēls
Daudzdzīvokļu māja. Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Lūka/LETA

Šonedēļ Imantā policisti aizturēja divus aizdomīgus vīriešus, kuri bija ielavījušies kādā no daudzdzīvokļu māju kāpņu telpām. Vēlāk atklājās, ka aizdomās turamie bija aizskrūvējuši kāda dzīvokļa durvis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Policisti bija piefiksējuši abus aizdomīgos vīriešu. Viņi nozieguma vietā bija ieradušies ar automašīnu "Audi". Pēc iziešanas no kāpņu telpas vīrieši tika aizturēti.

"Ņemot vērā, ka darbības bija diezgan aizdomīgas, tika pieņemts lēmums viņus aizturēt. Abi vīrieši tika pārbaudīti. Pie viena tika atrasts gāzes baloniņš, savukārt pie otra tika atrasta pielādēta kaujas pistole," raidījumam "Degpunktā" atklāja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Pie vīriešiem atradās arī skrūvmašīna, vairāki skrūvgrieži un daudz skrūvju. Ziņa par šādu atgadījumu tika nodota arī kolēģiem no Valsts policijas, kas drīz vien ieradās notikuma vietā.

"Viņi policistiem skaidroja, ka iepriekš esot saņēmuši blakus esošo iedzīvotāju sūdzības par to, ka kāpņu telpā it kā dzīvojot narkomāns, kuru viņi vēlējušies pārmācīt. Vīrieši skaidroja, ka šis pārmācīšanas veids esot tāds, ka viņi esot aizskrūvējuši viņa durvis," sacīja Sadovskis.

Policisti devušies uz kāpņu telpu, kur atklājies, ka abi nemelo, ka nevis uzlauzuši, bet gan aizskrūvējuši kāda dzīvokļa durvis. Tomēr ar to viss nebeidzās, jo kārtības sargi lūguši parādīt dzīvokli, kurā tad mīt ļaudis, kuri it kā sūdzējušies par kaimiņu.

"Pieklauvējot pie šā dzīvokļa durvīm, tās pēc brīža atvēra sieviete, kura pastāstīja, ka, jā, tur esot kaut kāds kaimiņš, bet nekādu pretenziju pret viņu nekad neesot bijušas. Viņa arī teikusi, ka nepazīst šo vīriešus, kas naktī bija ielavījušies šajā kāpņu telpā," norādīja pašavaldības policijas pārstāvis.

Policisti pieņemēma lēmumu dzīvoklī iekļūt piespiedu kārtā, tādēļ uz notikuma vietu izsaukti ugunsdzēsēji glābēji, kuri atlauza aizskrūvētā dzīvokļa durvis.

"Aizskrūvētās durvis tika atlauztas, taču aiz tām izrādījās, ka ir vēl vienas dzelzs durvis. Un brīdī, kad ugunsdzēsēji jau bija gatavi tās uzlauzt, pēkšņi durvis atvērās un izrādījās, ka dzīvoklī atrodas vīrietis," skaidro Toms Sadovskis.

Dzīvokļa saimnieks atteicies vērsties policijā pret abiem vīriem par aizskrūvētajām durvīm. Līdz ar to abi noziedznieki drīz vien tika atbrīvoti. Šobrīd ierosināta retoriskā pārbaude, policisti piefiksējuši šobrīd zināmos faktus un skaidro, ko tad patiesībā abi darījuši.

Zināms, ka šajā naktī tuvākajā apkaimē ir apzagts kāds īpašums, taču šobrīd nekas neliecina, ka to būtu paveikuši aizturētie.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu