"No otrā stāva lēca ārā pa logiem!" Liesmu izpostītā dzīvokli Tallinas ielā gājusi bojā sieviete (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ugunsdzēsēji.
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ugunsdzēsēji. Foto: Zane Bitere/LETA

Šonedēļ vairāki namu iedzīvotāji Tallinas ielā policijai ziņoja par ugunsgrēku kādā no mājām. Ziņotāji norādīja, ka pirms sprādziena bija dzirdams spēcīgs troksnis, kas atgādinājis eksploziju, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

"Iespējams, ka tas bija gāzes katls, jo norībēja visa māja. Pēc tā sprādziena momentā bija lielas liesmas. Es arī zvanīju ugunsdzēsējiem, bet dzirdēju, ka pieņem jau no citiem zvanus arī par šo adresi," raidījumam "Degpunktā" atklāja vietējā iedzīvotāja Irina.

"Es vēl nebiju pamodusies, man kaimiņiene zvana un prasa, vai tu dzirdēji, ka sprādziens bija, bet mums taču sētā viss ir kārtībā. Sāka gaudot ātrā palīdzība, ugunsdzēsēji. Pieeju klāt pie loga, un te bija tāda mašīna ar ugunīm, ka sētā varēja šujamadatu atrast – viss gaišs," sacīja vietēja iedzīvotāja Benita.

Uguns liesmas plosījušās divstāvu daudzdzīvokļu koka mājā, 3B namā, kas atradies iekšpagalmā. Ugunsdzēsēji bloķēja automašīnu un gājēju kustību Tallinas un Miera ielas apkaimē, kā arī pieslēdzās pie tuvākajiem hidrantiem, izritināja šļūtenes un devās degošajā ēkā.

"Nabadziņi cietuši, no otrā stāva lēca ārā pa logiem. Vīrietis un sieviete, vīrs un sieva. Viņi lēca no otrā stāva, naktī. Paldies Dievam, lūzumu nav. Viņi lēca, jo vairs nebija kur likties. Uguns bija tāda, viss notika ļoti ātri," raidījumam "Degpunktā" atklāja vietējā iedzīvotāja.

Glābēji vairākas stundas cīnījās ar liesmām, taču ugunsgrēka apdzēšanu apgrūtinājis tas, ka liesmas atradušās grūti aizsniedzamās vietās. Dzīvokļu pārmeklēšanas laikā tika atrastas sievietes mirstīgās atliekas.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu